20 / 04 / 2024

Tahincioğlu Nidakule Ataşehir fiyat listesi!

Tahincioğlu Nidakule Ataşehir fiyat listesi!

Firma: Tahincioğlu Gayrimenkul

Proje: Nida Kule Ataşehir

Tahincioğlu Nidakule Ataşehir fiyat listesi 909 bin liradan başlayarak, 4 milyon 784 bin liraya kadar değişiyor. Tahincioğlu Nidakule Ataşehir'de yüzde 18 KDV fiyatlara dahil değil...




İstanbul'un Anadolu yakasında Ataşehir bölgesinde inşa ediliyor olan Nidakule Ataşehir projesi  Tahincioğlu Gayrimenkul  tarafından hayata geçiriliyor. Tahincioğlu Nidakule Ataşehir fiyat listesi bilgisinden önce projeden bahsedelim.


Tahincioğlu Nidakule Ataşehir projesi ofis ve ticari birimlerden oluşuyor. Tek kule olarak tasarlanan Tahincioğlu Nidakule Ataşehir projesi 30 katlı olarak inşa ediliyor. Tahincioğlu Nidakule Ataşehir teslim tarihi 30 Haziran 2016 olarak belirtiliyor.


Tahincioğlu Nidakule Ataşehir projesinde 190 adet ofis yer alıyor. 72 bin 392 metrekare satılabilir alanın olduğu Tahincioğlu Nidakule Ataşehir projesinin inşaat alanı 148 bin 587 metrekare olarak belirlendi.



Tahincioğlu Nidakule Ataşehir fiyat listesi!


Tahincioğlu Nidakule Ataşehir fiyat listesi 909 bin lira ile 4 milyon 784 bin lira arasında değişiyor. Yüzde 18 KDV'nin olduğu Tahincioğlu Nidakule Ataşehir projesinde fiyatlara KDV dahil değil.


Tahincioğlu Nidakule Ataşehir projesinde yüzde 25 peşinatla 120 aya kadar banka kredisi ile taksitlendirme yapılıyor. Tahincioğlu Nidakule Ataşehir'de ofislerin büyüklükleri 134 metrekare ile 735 metrekare arasında değişiyor.



Nidakule Ataşehir nerede?

Barbaros Mahallesi Begonya Sokak No:3

Ataşehir/İSTANBUL


Nidakule Ataşehir iletişim bilgileri

Tel: 444 4 846

Web: http://tahincioglu.com/ 


projeye sor



Geri Dön