18 / 04 / 2024

Tahincioğlu Nidapark Ayyıldız Konutları!

Tahincioğlu Nidapark Ayyıldız Konutları!

Firma: Tahincioğlu Gayrimenkul

Proje: Nidapark Ayyıldız

Tahincioğlu Gayrimenkul Nidapark isimli projelerinin en yenisi olan Nidapark Ayyıldız projesini hayata geçirmeye hazırlanıyor. Nidapark Ayyıldız projesi henüz planlanma aşamasında...



Konut, ofis ve alışveriş merkezi projelerinin yanı sıra birinci sınıf oteller de inşa eden Tahincioğlu Gayrimenkul, ''Nidapark'' markası ile konut projelerine devam ediyor. 


Tahincioğlu imzası ile Nidapark Ayyıldız projesi geliyor. İstanbul Avrupa yakasının en önemli merkezlerinden birinde yer alacak olan Nidapark Ayyıldız projesinin, lüks rezidans dairelerden ve cadde dükkanlardan oluşması planlanıyor. 


Tahincioğlu Nidapark Ayyıldız projesi henüz planlama aşaması sürüyor. Projenin detayları netleştiğinde Emlakkulisi.com'da yer alacak. 


Tahincioğlu’nun şu ana kadar tamamlamış olduğu projelerin inşaat alanı 2 milyon metrekarenin üzerinde. Tahincioğlu’nun inşaat firması olan Nida İnşaat, her projede yüklenici görevini üstleniyor. 


Tahincioğlu, Leed Gold Sertifika adayı olan ofis projeleri Nidakule Ataşehir Batı, Nidakule Finans Merkezi ve Nidakule Levent’in yanı sıra konut projeleri Nidapark Kayaşehir, Nidapark Başakşehir ve Nidapark Seyrantepe projelerinin inşaatlarına devam ediyor.


Tahincioğlu iletişim bilgisi:

Tel: 0 216 687 30 40

Web: www.tahincioglu.com

Gizem Yılmaz/Emlakkulisi.com



projeye sor



Geri Dön