23 / 04 / 2024

Tahincioğlu Nidapark Başakşehir için kararını verdi!

Tahincioğlu Nidapark Başakşehir için kararını verdi!

Firma: Tahincioğlu Gayrimenkul

Proje: Nidapark Başakşehir

Tahincioğlu'nun Kayaşehir'deki projesinin adı Nidapark Başakşehir olacak. Tahincioğlu yönetimi, Nidapark Başakşehir projesini kendisinin mi yapacağı, hasılat paylaşımı modeliyle mi yaptıracağı konusunda karar verdi. İşte yönetimin kararı...




Birbirinden lüks projelerin satışlarına devam eden Tahincioğlu Gayrimenkul, Başakşehir Kayaşehir projesi için kararını verdi. Tahincioğlu'nun Başakşehir Kayaşehir'de 24 bin metrekarelik arsası bulunuyor.


Tahincioğlu, Başakşehir'de TOKİ'den aldığı arsa üzerinde konut projesi inşa edecek. Ancak şirket yönetimi bu konuda bir süredir ikiye ayrılmıştı. Bunun sebebi ise yönetimin bir kısmı, Başakşehir bölgesinin, Tahincioğlu'nun profiline uymadığı yönündeki düşüncesi.



Nidapark Başakşehir için karar verildi


Bu zamana kadar A plus ofisler ve lüks konut projeleriyle adını duyuran Tahincioğlu Gayrimenkul'ün projeyi kendi mi yapacağı yoksa hasılat paylaşımı olarak başka firmaya mı yaptıracağı tartışılıyordu. Hatta bölgede proje yapan firmalardan resmi olmayan teklifler toplanmıştı bile. 


Tüm bu sürecin sonunda Tahincioğlu yönetimi, Kayaşehir'de yapacağı projeyi kendisi yapma kararı aldı. Tahincioğlu'nun Kayaşehir'de yapacağı projenin ismi "Nidapark Başakşehir" olacak. 


Satılabilir alanı 80 bin metrekare olan  Nidapark Başakşehir  projesinin mimari proje çizimi yapıldı. Nidapark Başakşehir projesinin alanı, Kayaşehir'de yükselen Bulvar İstanbul projesinin satış ofisinin kurulu olduğu arsa. Tahincioğlu'nun yeni projesi Nidapark Başakşehir, Bahçetepe İstanbul ve Bulvar İstanbul'a komşu olacak.



Tahincioğlu Kayaşehir'de konut inşa edecek!



Tel: 444 4 846

Web: http://tahincioglu.com/ 

Gülcihan YELKENCİ/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön