20 / 04 / 2024

Tahincioğlu Nidapark Başakşehir ödeme planı!

Tahincioğlu Nidapark Başakşehir ödeme planı!

Firma: Tahincioğlu Gayrimenkul

Proje: Nidapark Başakşehir

Tahincioğlu Nidapark Başakşehir ödeme planı kapsamında firma bünyesinde vade farksız taksit avantajı sunuluyor. 5 blok halinde inşa edilen projede konut ve ticari alanlar yer alıyor.



İstanbul Avrupa Yakası Başakşehir'de hayata geçirilen  Nidapark Başakşehir  Evleri  Tahincioğlu Gayrimenkul  imzası taşıyor. Proje 24 bin metrekarelik alan üzerinde yükseliyor. 


Nidapark Başakşehir Residence'de konutlar 58,78 metrekare ile 209,48 metrekare arasında değişen büyüklükte dizayn edildi. Proje 374 daire ve 48 ticari üniteden oluşuyor. 

Tahincioğlu Nidapark Başakşehir ödeme planı!

Yüzde 25 peşinatta kalan yüzde 75'lik kısım için banka kredisiyle 120 ay vade uygulanan Başakşehir Nidapark Rezidans'ta Tahincioğlu bünyesinde de vade farksız taksit fırsatı sağlanıyor. 


Konutların 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon şeklinde tasarlandığı Başakşehir Nidapark'ta teslimlerin 2017 yılı Ekim ayında gerçekleşmesi öngörülüyor. Proje 5 bloktan meydana geliyor. 


Nidapark Başakşehir'de 2+1 dairelerin satışları tamamlandı, 3+1 dairelerin satış fiyatları 830 bin TL'den başlangıç gösteriyor. Projede hamam, sauna, çocuk oyun alanları, yüzme havuzları, otopark, spor alanları, fitness ve çok amaçlı salon gibi ortak yaşam alanları yer alıyor. 


Adres: Ziya Gökalp Mahallesi Olimpiyat Stadı Yolu No: 6 Başakşehir, İstanbul


Telefon: 444 4 846

Web: www.nidaparkbasaksehir.com

Özge ÇAKIR/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön