20 / 04 / 2024

Tahir Akyürek, Konya Stadyumu'nu tanıttı!

Tahir Akyürek, Konya Stadyumu'nu tanıttı!

Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Akyürek, Eylül ayı Meclis toplantısının ardından Büyükşehir Meclisi üyeleri ile birlikte yeni yapılan stadyumu inceledi. Üyeler, Akyürek 'e teşekkür etti...



Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Akyürek, Büyükşehir Meclis üyelerine yeni yapılan Konya Stadyumunu tanıttı. Üyeler, Konya ve Türk sporu adına yapılan bu yatırımla gurur duyduklarını söyledi.

Büyükşehir Belediye Meclis üyeleri yeni stadyumu gezdi


Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Akyürek, Eylül ayı Meclis toplantısının ardından Büyükşehir Meclisi üyeleri ile birlikte yeni yapılan stadyumu inceledi. Üyeler, ülke genelinde ses getiren büyük bir yatırım yapan Başkan Akyürek’e teşekkür etti.


Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Akyürek, Büyükşehir Meclis üyeleriyle birlikte yeni yapılan stadyuma gelerek bir dizi incelemede bulundu. Bir süre antrenman yapan Torku Konyaspor’u da izleyen Başkan Akyürek, stadyumun maçlara hazır olması için hiçbir eksik bırakılmayacağını söyledi. Torku Konyaspor Başkanı Ahmet Şan’ın da hazır bulunduğu incelemede Yazır Huzur Bahçelerinin stadyuma dahil edilip yeşil alan olarak kazandırılacağını dile getiren Başkan Akyürek, “Burada Kelebekler Vadisi ile de birleşen büyük bir alan oluşacak, stadyumun bir ucu da bu alana eklenecek” dedi.


Komplekse ilaveten bir yüzme havuzu ve sporcu oteli yapılacağını dile getiren Başkan Akyürek, tenis kortlarının da yer alacağı stadyumun Türkiye’de iz bırakan, hatırda kalan bir yapı olacağını ifade etti.


Konya’da geçtiğimiz cumartesi günü açılışı yapılan 180 milyon 86 bin 683 TL değerindeki kamu yatırımlarının içinde Büyükşehir Belediyesi’nin yaptığı iki köprülü kavşağın da bulunduğunu hatırlatan Başkan Akyürek, özellikle Konya’nın vizyon projelerinden biri olan yeni çevre yolu ve Konya Havaalanı’nın uluslararası uçuşlara hazır hale gelmesinde destek veren Başbakan Ahmet Davutoğlu ve Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Lütfi Elvan’a teşekkür etti.

Konya Büyükşehir Belediyesi


Geri Dön