18 / 04 / 2024

Tahir Akyürek, NEÜ kampüsünün inşaatını inceledi!

Tahir Akyürek, NEÜ kampüsünün inşaatını inceledi!

Konya Valisi Muammer Erol ve Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Akyürek, Necmettin Erbakan Üniversitesi (NEÜ)’nin kampüs inşaatında incelemelerde bulunarak Rektör Prof. Dr. Muzaffer Şeker’den bilgi aldı.



Konya Valisi Muammer Erol ve Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Akyürek, Necmettin Erbakan Üniversitesi’nin Meram’da yapımı devam eden kampüs inşaatında incelemelerde bulundu. Kampüs içinde yapımı tamamlanan ve devam eden alanları inceleyerek Rektör Prof. Dr. Muzaffer Şeker’den bilgi alan Konya Valisi Muammer Erol, yeni kampüsün Necmettin Erbakan Üniversitesi’nin üniversiteler arasındaki yerini mekan olarak da daha üst noktalara taşıyacağını belirterek, hayırlı olmasın diledi.

Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Akyürek, bir üniversiteler şehri olan Konya’nın üniversiteler ile daha değerli olduğunu belirterek, bu yıl kayıt yaptıracak olanlarla birlikte Konya’daki üniversite öğrenci sayısının 120 bini geçeceğini dile getirdi. Necmettin Erbakan Üniversitesi’nin kısa sürede Konya’nın ve Türkiye’nin en önemli üniversitelerinden biri haline geldiğini kaydeden Başkan Akyürek, kampüsün mimari tarzıyla da şehre değer katacağını ifade etti.


Necmettin Erbakan Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Muzaffer Şeker de, devlet üniversitesi olarak kampüs inşaatını kısa sürede bu noktaya getirdikleri için mutlu olduklarını belirterek, katkı sağlayan herkese teşekkür etti. Yakın zamanda Türkiye kampüslerinin en büyük camisini de inşa etmeye başlayacaklarını kaydeden Rektör Şeker, bunun da Konya’nın bir farkı olacağı dile getirdi.


Hakimiyet Konya


Geri Dön