28 / 03 / 2024

Tahir Turan İnşaat Gıda Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tahir Turan İnşaat Gıda Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tahir Turan İnşaat Gıda Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Tahir Turan tarafından 300 bin TL'lik sermaye ile 24 Ekim'de Sultanbeyli, Mehmet Akif Ersoy Mahallesi'nde kuruldu.



Tahir Turan İnşaat Gıda Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Tahir Turan tarafından 300 bin TL'lik sermaye ile 24 Ekim'de kuruldu. 


Tahir Turan İnşaat Gıda Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; A - Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. Yapılacak veya satın alınacak gayrimenkulleri tapu dairelerinde üzerine tescil ettirmek. Bahçe tarla ve arsalar üzerinde parselasyon ve imar durumlarını çıkarmak, gerektiğinde projelendirmek. Şirkete ait gayrimenkulleri trampa etmek, taksim etmek, üzerine irtifa hakkı tesisi, ipotek etmek, ifraz etmek, kamulaştırma, kat mülkiyeti ve kat irtifakı kurmak, kat mülkiyeti kat irtifakı bozmak ve yeniden kurmak, şufa hakları gayrimenkul mükellefiyeti tesis etmek.Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları, fabrikalar, yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri inşa etmek ve kiraya vermek. Türkiye sınırları içinde veya yabancı ülkelerde, resmi ve özel kurum ve kuruluşları tarafından kapalı zarf, açık arttırma, eksiltme, teklif alma ve pazarlık usulü ile ihaleye çıkarılacak her türlü küçük ve büyük yapıların her türlü inşaat işlerini anahtar teslimi taahhüt etmek. Yurt içinde ve yurt dışında ihaleye çıkarılan inşaat, elektrik, tesisat, yol, su, kanalizasyon, doğalgaz, altyapı, üstyapı, dekorasyon, restorasyon işlerinin yeniden veya onarımı ihalelerine katılmak, teklif vermek, ihale şirkette kalırsa ihale sözleşmesi gereği işi yapmak ve teslim etmek.   B - Her türlü tabldot yemek üretimi ve satışını, üretilen yemeklerin servis hizmetlerini, pazarlamasını ve dağıtımını yapmak. Gerçek ve tüzel işletmelerin yemekli toplantılarının organizasyonunu yapmak. Yemek üretim tesisleri kurmak, kurulu olanları devir almak. Her türlü restoran, kafe, lokanta gibi gıda satışının yapılabileceği tesisleri kurar, işletir, kiralar, kiraya verir ve bu gibi yerlerin rezervasyon ve organizasyon işlerini yapar. Şirket her türlü kafe, çay bahçeleri açar, kiralar, kiraya verir ve işletmesini yapar.Her türlü gıda maddelerini almak, satmak, gıda maddelerini paketlemek için tesisler kurmak, işletmek, kiralamak, kiraya vermek. İnsanların beslenmesinde önemli bir etkinliği olan ve gıda sektörüne konu teşkil eden her nevi sıcak, soğuk, dondurulmuş, kurutulmuş ve konsantresi yapılmış besin maddelerinin pazarlanması konusunda toptan ve perakende satış yapmak amacı ile gerekli olan satış mağazalarını açmak ve işletmek. 



Geri Dön