29 / 03 / 2024

Tahsin Kaya TKY turizm şirketini kurdu!

Tahsin Kaya TKY turizm şirketini kurdu!

Fenerbahçe eski başkanı Tahsin Kaya, 11 Kasım 2010 tarihinde inşaat malzemeleri ticareti yapmak için kurduğu RTKA İnşaat malzemeleri şirketine ek olarak birde TKY Turizm Ticaret"in kuruluşunu açıkladı



Fenerbahçe eski başkanı Tahsin Kaya, 11 Kasım 2010 tarihine iki yeni şirket sığdırdı. İnşaat malzemeleri ticareti yapmak için kurduğu RTKA İnşaat malzemeleri şirketine ek olarak aynı gün içinde turizm ve konaklama hizmeti vereceği TKY Turizm Ticaret"in de kuruluşunu açıkladı.

şžirket adresi olarak Altayçeşme Mahallesi Narlıçiftliği Mevkii Maltepe adresini gösteren Kaya"nın turizm şirketi, sermayesini 100 bin TL olarak tesicil ettirdi. Ticari faaliyet olarak otel ve benzer konaklama yerleri inşa edecek olan şirket, her türlü ahşap ve madeni mobilya, sanayi, prefabrik inşaat, parke doğrama, mermer, çini, fayans, tuğla, kiremit eternitimal alım satımı, ithali ve ihracına ek olarak ana sözleşmesinde yazılı olan diğer işleri de gerçekleştirme getirme yetkisine sahip bulunuyor.

Tahsin Kaya"nın yönetim kurulu başkanı olduğu şirkette Recep Ali Kaya başkan yardımcısı ve Halit Kaya yönetim kurulu üyesi olarak görev yapacak.

 
 

 


Hüseyin Belibağlı/Emlakkulisi.com

Geri Dön