19 / 04 / 2024

Taksim Petek Residence Dapyapı fiyatları 2017!

Taksim Petek Residence Dapyapı fiyatları 2017!

Firma: DAP Yapı

Proje: Taksim Petek Residence

Petek Residence projesi Dap Yapı tarafından hayata geçirildi. 1+1'den 3+1'e kadar daire tipleri sunulan projede konut, dükkan ve ofisler yer alıyor...



Teslimlerin başladığı  Taksim Petek Residence  projesinde 112 rezidans, 5 dükkan ve 15 ofis yer alıyor. Petek Residence satılık daire tipleri 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon seçeneklerinde. 


Taksim Elmadağ Caddesi üzerinde Habertürk binasının arkasında yer alan Taksim Petek projesi 3 bin metrekare alana sahip. Projede dairelerin alanları 105 metrekare ile 338 metrekare arasında değişiyor. 


Taksim Petek Residence Dapyapı fiyatları 2017!

Taksim Petek Residence 2017 fiyatları 1 milyon 36 bin dolar ile 3 milyon dolar arasında değişiyor.  DAP Yapı  imzası taşıyan projede anlaşmalı bankalardan kredi kullanılabiliyor. 


Dap Taksim Petek Residence projesinde tüm rezidanslarda balkon mevcut olup, üst katlarda geniş teraslara dönüşerek gece güzel şehir manzarasına hakim. 


Dap Petek Rezidans projesinde 3 katlı kapalı otopark, ofisler için toplantı odası ve kat asistanı, residence için reception, concierge hizmeti, havuz, fitness, pilates salonu, buhar odası, sauna, depo alanı gibi hizmetler sunuluyor


Adres: İnönü Mahallesi Sazlıdere Caddesi Nizamiye Sokak No:21 Özsoy İş Merkez Elmadağ / Şişli 


Tel : 444 9 327 Web: 

http://taksimpetekrezidans.com

Gizem Yılmaz/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön