29 / 03 / 2024

Taksim Petek Residence'da 50 ay vade avantajı!

Taksim Petek Residence'da 50 ay vade avantajı!

Firma: DAP Yapı

Proje: Taksim Petek Residence

DAP Yapı tarafından hayata geçirilen Taksim Petek Residence projesi 3 bin metrekare arazide Taksim'de inşa ediliyor. Projede 50 ay vade ve 0 faiz fırsatı sunuluyor.



DAP Yapı imzasıyla yükselen  Taksim Petek Residence  projesi 3 bin metrekare alanda İstanbul'un işlek bölgelerinden Taksim'de yükseliyor. 


"Size bal gibi fırsat sunuyoruz" sloganıyla yükselen Petek Residence projesinde 132 bağımsız bölümden oluşan 1+1, 2+1 ve 3+1 daireler bulunuyor.


Daire büyüklüklerinin 105 ila 338 metrekare arasında değiştiği Petek Residence akıllı bina teknolojisiyle inşa ediliyor. Tamamı balkonlu olan dairelerin üst katlarda bulunanlarda teras alanları da mevcut.


Taksim Petek Residence projesinde her türlü ekipmana sahip toplantı odası ve yönetim odası bulunuyor. Taksim Meydanı'na, otobüs duraklarına ve metroya yürüme mesafesinde olan projenin mimarisi 'petek' şeklinden oluşturuluyor.


Taksim Petek Residence'de 50 ay vade ve 0 faiz avantajı sunuluyor. King Suit, Grand Suit ve Suit olarak tasarlanan daireler, ticari üniteler ve ofisler hemen teslim ediliyor.


Taksim Petek Residence fiyatları

1+1 tip daireler 694 bin dolardan,

2+1 tip daireler 1 milyon 300 bin dolardan,

3+1 tip daireler ise yaklaşık 1 milyon 250 bin dolardan başlangıç gösteriliyor.



Adres: İnönü Mahallesi Sazlıdere Caddesi Nizamiye Sokak No:21 Özsoy İş Merkez Elmadağ / Şişli


Tel : 444 9 327

Web: http://taksimpetekrezidans.com/

Nurşah SÜRMEN/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön