19 / 04 / 2024

Talas Belediyesi'nden kaldırım ve otopark atağı!

Talas Belediyesi'nden kaldırım ve otopark atağı!

Talas Belediye Başkanı Dr. Mustafa Palancıoğlu, göreve geldikleri andan itibaren çalışmalara hızlı başladıklarını belirterek, " 6 bin metrekare parke, kaldırım ve otopark yaptık. " dedi...




Kayseri Talas Belediye Başkanı Dr. Mustafa Palancıoğlu, göreve geldikleri andan itibaren çalışmalara hızlı başladıklarını belirterek, "6 bin metrekare parke, kaldırım ve otopark yaptık" dedi.


Başkan Palancıoğlu, çalışmalarla ilgili bilgiler vererek, Başakpınar mahallesi, Kanuni ve Karasu Caddesi ile Ceyhan ve Feza Sokak'ta kaldırım ve bordür yaptıklarını söyledi. Bu mahalle ve sokaklarda aynı zamanda otopark yapımının da gerçekleştirildiğini belirten Başkan Palancıoğlu, "Hava şartlara elverdiği andan itibaren fen işlerinde gerek asfalt gerekse kaldırım ve parke gibi çalışmalarımıza ağırlık verdik. Bir mahalle, iki cadde ve iki sokakta toplam 6 bin metrekare parke döşedik" dedi.


Başkan Palancıoğlu, fen işlerinde 2014 yılı hedeflerinin 100 bin metrekare parke döşemek ve 60 bin metre bordür yapmak olduğunu sözlerine ekledi.



Pirsus Haber


Geri Dön