26 / 04 / 2024

Talas Belediyesi'nin ek hizmet binası ne zaman bitecek?

Talas Belediyesi'nin ek hizmet binası ne zaman bitecek?

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, cuma namazını kıldığı Talas'ta yapımı tamamlanma aşamasına gelen Talas Belediyesinin ek hizmet binasındaki çalışmaları inceledi.



Kayseri Talas Belediye Başkanı Mustafa Palancıoğlu, AK Parti İlçe Başkanı Ragıp Dost, bürokratlar, meclis üyeleri, ilçe yönetimi ve vatandaşlarla birlikte Mevlana Mahallesindeki İzzet Bayraktar Caminde cuma namazını eda eden Başkan Çelik, ardından Talas Belediyesinin mevcut binasıyla bağlantılı yeni hizmet binasını inceledi. Başkan Çelik, Başkan Palancıoğlu'dan zemin katı çok amaçlı salon, birinci katı başkan yardımcıları, basın yayın biriminin olduğu ve son katı yeni başkanlık makamının yer aldığı ek hizmet binasındaki çalışmalarla ilgili bilgiler aldı.


Çalışmaların sona yaklaştığı ek hizmet binasını beğenen Başkan Çelik, "Talas Belediyemizi ziyaret ederek açılış öncesinde yeni yapılan ek hizmet binasındaki çalışmaları inceledik. Yapılan bu ek bina ile Talas Belediyemiz vatandaşlarımıza daha hızlı ve daha kaliteli hizmet sunmuş olacak." diyerek hayırlı olması dileğinde bulundu.


Talas Belediye Başkanı Mustafa Palancıoğlu da Başkan Çelik'e ziyaretinden dolayı teşekkür ederek, vatandaşa daha kaliteli hizmet verebilmek için çalışmalarına devam edeceklerini söyledi.





Malatya Güncel


Geri Dön