25 / 04 / 2024

Talat Kılıç kimdir?

Talat Kılıç kimdir?

Kılıçoğlu İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Talat Kılıç kimdir? İşte, Kuriş Kule, Hukukçular Towers, Vizyon Konutları, Emirgan Su Villaları, Kılıçoğlu Danış Towers ve Kılıçoğlu Danış İş Merkezi projelerini hayata geçiren Kılıçoğlu İnşaat’ın patronu...




Talat Kılıç kimdir?


Talat Kılıç, 1970 yılında Kırşehir’de dünyaya geldi. İlk, orta ve lise eğitimini İstanbul’da tamamladı. Lise eğitiminin ardından kardeşleri ile birlikte dede mesleği olan kuyumculuk sektöründe ticaret hayatına başladı. 


Kılıç, 1995 yılında baba mesleği olan müteahhitlik işini de devam ettirerek aile şirketinde ticari hayatına devam etti. Şu ana kadar yurt içinde ve yurt dışında 3.000’in üzerinde konut ve 1000’in üzerinde ofis ve iş yeri tamamlayan, yurt içi ve yurt dışında inşaat, gayrimenkul, kuyumculuk, kağıt ve kimya sektörlerinde faaliyet gösteren Kılıçoğlu Group ve Senatör Gayrimenkul Yatırım A.Ş.’nin Yönetim Kurulu Başkanlığı görevlerini sürdürmektedir.


Kılıçoğlu Group Yönetim Kurulu Başkanı Kılıç, sivil toplum kuruluşu olarak, 350 seçkin sanayici ve iş adamının üye olduğu, kısa adı TAGİD olan Trakya Aktif Genç İş Adamları Derneği’nin de 8 yıldır Yönetim Kurulu Başkanlığı’nı sürdürmektedir.



Talat Kılıç, Kuriş Kule için neler diyor? 


Kılıçoğlu İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Talat Kılıç, bölgenin önce Kartal Adalet Sarayı, sonra Metro ulaşımı sonrası hızlı geliştiğini belirterek “Bizim projemiz tek başına kalitesiyle yüzde 80 prim yapmaya aday, ancak buna Kartal’ın da potansiyelinin ekleneceğinin bilincindeki yatırımcılar Kuriş Kule’deki ofislere haklı bir ilgi gösterdiler” dedi.



Talat Kılıç iletişim bilgileri


Kılıçoğlu Group 


Kuyumculuk - İnşaat - Otomotiv - Petrol - Turizm - Gıda - Özel Eğitim ve Sağlık Hizmetleri Taahhüt - Yatırım Pazarlama San. Tic. Ltd. Şti.


Adres: Kılıçoğlu Danış Towers  Zemin Kat No:1  Çorlu / TEKİRDAĞ


Telefon: +90 282 654 50 54 / 3 HAT

Faks: +90 282 654 50 61


Web: www.kilicoglugroup.com 
www.kilicoglutowers.com
www.kilicogludelta.com

E- Mail: [email protected] 

[email protected] 

[email protected]


Vergi No: Çorlu 555 015 4994


Tic.Sicil No:  5640


Sermayesi: 4.400.000,00 TL


Geri Dön