28 / 03 / 2024

Talha Haksever kimdir?

Talha Haksever kimdir?

Mimar Talha Haksever kimdir? Mimar Talha Haksever bugüne kadar hangi projelerde görev aldı? Mimar Talha Haksever, bugün hangi mimarlık firmasında çalışmalarına devam ediyor? İşte Talha Haksever...



Talha Haksever kimdir?

Talha Haksever, 1978 yılında Konya'da doğdu. 1994 yılında Mimar Sinan Üniversitesi'nde mimarlık eğitimine başladı. 1997-2005 yılları arasında çeşitli mimarlık firmalarında çalıştı. 


Özel sektörde edindiği tecrübeler ışığında 2005 yılında Taha Mimarlık adı altında kendi mimarlık ofisini kurdu. O tarihten itibaren mimarlık ve dekorasyon işleri yapmaktadır İstanbul bölgesi, yurt içi ve yurt dışında çeşitli projelere imza atmış bulunmaktadır. 


Yaptığı işler arasında konut, alışveriş merkezi, otel projelerinin mimari projeleri ve iç mimari projeleri bulunmakta ve proje üretmeye devam etmektedir. 


Taha Mimarlık

Taha Mimarlık Felfesesinde, "Mimarlık; yaşamı biçimlendirme sanatıdır. Biz de, ideolojik açıdan, yaşam biçimimiz olarak öngördüğümüz mimarlık sanatını seçkin ve özgün projeler üreterek ortaya koymaktayız. Öncelikli amacımız, özgün projeler üretmek ve üretirken de tasarımımızın fonksiyonelliğini korumasıdır. 


Bir yapıyı tasarlarken bütünün içerisindeki her küçük parçayı da tasarlamak ve öngörmek ana hedefimizdir. Bunun için mimarlığı sadece bina tasarlamak olarak değil, ekolojik çevre ile uyumlu, yaşamımız içerisindeki bütün malzemelerin ve aktivitelerin tasarımı olarak kabul etmekte ve projelerimizi bu doğrultuda üretmekteyiz." açıklaması yer alıyor.





Geri Dön