26 / 04 / 2024

Talip Şen kimdir?

Talip Şen kimdir?

Ordu Gülyalı Belediye Başkanı Talip Şen kimdir? Talip Şen, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Talip Şen, ne zamandan beri belediye başkanı olarak hizmet veriyor? İşte Talip Şen..



Talip Şen kimdir?

Talip Şen, 1961 yılında Gülyalı’da doğdu. İlk, orta ve Lise eğitimini; Gülyalı, Trabzon ve Ordu’da tamamladı. 1997 yılında Anadolu Üniversitesi İşletme Fakültesinden Önlisans diploması aldı.1981-1983 yıllarında askerlik görevimi yaptı. 


1983 yılı Temmuz ayında Gülyalı Belediyesinde işçi olarak göreve başladı. 1985 yılında Belediye Muhasebeciliğine atanarak 2002 yılına kadar aralıksız bu görevi yürüttü. 2002 yılında Yazı İşleri Müdürlüğü görevine atanarak Ekim 2008 tarihine kadar bu görevi yürüttü ve bu tarihte emekliye ayrıldı. 


Talip Şen, evli, iki kız ve bir erkek çocuk babasıdır.


Ordu Gülyalı Belediye Başkanı Talip Şen'in mesajı;

"29 Mart yerel seçimlerinde büyük bir teveccüh göstererek, bizi bu onurlu makama layık gördüğünüz için hepinize teşekkürü borç biliyorum.


  Bilmelisiniz ki; hayata geçireceğimiz projeler, sizlerin mutluluğu, refah içinde yaşaması; daha da önemlisi güzel İlçemize bir kimlik kazandırmak adına olacaktır.       


  Üzerimizde taşıdığımız bu ağır yükün sorumluluğunun bilinciyle, vatandaşlarımızın istek ve beklentilerine uygun olarak hazırladığımız projelerimizle, Sizlerden aldığımız destekle,   “işimiz  HİZMET OLACAKTIR“


  Makam sevdalısı olarak değil, hizmet sevdalısı olarak, milletin hizmetkarı olarak, iyi ve kötü günde İlçe halkının yanında olmaya gayret edeceğiz. 


  İlçemizde herkesi kucaklayan bir hizmet anlayışıyla, sevgiyle, hoşgörüyle İlçemizi hak ettiği güzelliklerle buluşturacağız.


  Değişim ve gelişimde sürekliliği yakalayan, sosyal belediyeciliğin hayat bulduğu, şeffaf belediyecilik anlayışı çerçevesinde halkın yönetimde söz sahibi olduğu, belediye hizmetlerinin İlçenin her noktasına ulaştığı, yaşam kalitesi yüksek kentler arasında kendine sağlam bir yer edinecek modern bir kent oluşturmak en büyük hedefimizdir.


  İlçemizi, Sizlere yakışır biçimde geliştirmek, çocuğundan gencine, gencinden yaşlısına herkesin yüzünün güldüğü bir İlçe oluşturmak, vatandaşın isteklerine cevap verebilmek,  problemlerine çözüm ortağı olabilmek için çalışacağız.


  El birliği, güç birliği, söz birliği dahası gönül birliğiyle  eğitim, bilişim-teknoloji alanında, sosyo-ekonomik ve kültürel alanda layık olduğu düzeye taşımak, kültür ve sanatın tüm güzellikleriyle buluşturmak, spor tesisleriyle yeşil alanlarıyla cazibe merkezi haline getirmek, sosyal sorumluluk projeleri çerçevesinde vatandaşlarımızın her daim yanında olmak için mücadele edeceğiz.


  Büyük düşündünüz ve bizi bağrınıza bastınız. Beklentilerinizin farkında olarak, hepinize teşekkürlerimi, selam ve kalbi muhabbetlerimi sunuyorum."


Ordu-Giresun Çevre Yolu'nun toplam maliyeti 1 milyar 100 milyon TL!






Geri Dön