19 / 04 / 2024

Tamer Özyurt'tan Ukra City mağdurlarına randevu!

Tamer Özyurt'tan Ukra City mağdurlarına randevu!

Ukra İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Atilla Yavuz'u 7 Şubat 2015 ve 1 Mart 2015 tarihinde yaptıkları eylemlerle protesto eden Ukracity mağdurları Özyurtlar İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Tamer Özyurt'tan randevu kopardı...




Esenyurt’ta yaşanan imar sorunlarıyla gündeme gelen Ukra City projesi ile ilgili geçtiğimiz günlerde açıklama yapan Özyurtlar İnşaat yaptığı açıklamada “Esenyurt’ta yaşanan imar sorunundan dolayı inşaatı yarım kalan Ukra City’nin devri için Ukra İnşaat ile görüşmelerimiz sürüyor. Bu konuda henüz kesinleşmiş bir karar yok” demişti.


Ukra İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Atilla Yavuz'u 7 Şubat 2015 ve 1 Mart 2015 tarihinde yaptıkları eylemlerle protesto eden  Ukracity mağdurları Özyurtlar İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Tamer Özyurt'tan randevu kopardı. 


Bu hafta içi gerçekleşecek olan toplantıya UKOM Derneği  (Ukracity Komşular Derneği) yönetimi katılacak.  Evlerin 2012’de teslim edilmesi gerekirken projenin tamamen durduğunu anlatan mağdurlar  Ukra City'nin inşaatı yeniden başlayana kadar eylem yapacaklarını dile getirdi.



Ukra City mağdurları Necmi Kadıoğlu'yla görüştü!



Tamer Özyurt kimdir?



Ceren YÖRÜK/Emlakkulisi.com





Geri Dön