28 / 03 / 2024

Tamer Özyurt: Samsun Towers ile hiçbir ilgimiz yok!

Tamer Özyurt: Samsun Towers ile hiçbir ilgimiz yok!

Özyurtlar İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Tamer Özyurt, Samsun Towers tarafından projenin taşeron işlerinin kendileri tarafından yapılacağının iddia edildiğini, bunun doğru olmadığını söyledi



Samsun Towers tarafından projenin taşeron işlerinin kendileri tarafından yapılacağının iddia edildiğini bunun hiçbir şekilde doğru olmadığını belirten Özyurtlar İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Tamer Özyurt, “Ne Er-Sa ne de başka bir inşaat şirketinin taşeronluğunu veya taahhüt işlerini yapmayı düşünmüyoruz. Kendimizi bir gayrimenkul geliştirme şirketi olarak konumlandırıyoruz. 2015 yılına kadar yapacağımız projeler ve arsaları üzerine çalışıyoruz. Böyle bir ortamda kimsenin işini yapmayı düşünmüyoruz. Bizim işimiz bize yeter. Şu an Esenyurt’ta satışta olan 3 projemiz var. N Towers, Gardencity ve N Tepe. Başka projemiz yok” dedi.
 
Samsun Towers’ın satış ofisindeki müşteri temsilcileri tarafından bu iddianın ortaya atıldığını kaydeden Özyurt, “Konuyla ilgili tespitlerimizi yaptırdık. Gelecek hafta dava açacağız” diye konuştu.
Tebernüş Kireçci

YASAL UYARI : Haber sitemiz 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu'na uygun olarak yayın yapmaktadır. Sitemizde yayınlanan haber ve fotoğraflar, ilgili sayfamıza link verilmek koşuluyla yayınlanabilir. Aksi durumlarda art niyetli kişi ve/veya kuruluşlar ile ilgili her türlü yasal haklarımız saklıdır.


Geri Dön