26 / 04 / 2024

Tampa Kafe Turizm İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tampa Kafe Turizm İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tampa Kafe Turizm İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Nedim Mustafa Kızıltunç tarafından 20 bin TL'lik sermaye ile 20 Ekim'de Kadıköy, Bostancı Mahallesi'nde kuruldu.



Tampa Kafe Turizm İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Nedim Mustafa Kızıltunç tarafından 20 bin TL'lik sermaye ile 20 Ekim'de kuruldu. 


Tampa Kafe Turizm İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; Şirketin amaç ve konusu başlıca şunlardır: a)Şirket, amaç ve konusu gereği Restaurant, kafe, kafeterya, pastahane, işletmeciliği yapabilir. Bu amaçla iş yeri kiralayabilir, mevcut marka işletmelerin bayiliğini alabilir, b)Şirket, turizm işletmeciliği yapabilir, bu konuda tesisler inşa edebilir, satın alabilir, kiralayabilir, c)Şirket, İş yeri, konut, sosyal tesis, inşaat, bakım onarım, dekorasyon işleri yapabilir. d)Şirket yurt içinde, yurt dışında konut, iş yeri, fuar ve sergi  alanlarında dekorasyon yapabilir. e)Şirket amaç ve konusu gereği motorlu taşıtlar satın alabilir, sahibi olduğu motorlu taşıtları satabilir. f)Şirket amaç ve konusu gereği gayrimenkuller satın alabilir, sahibi olduklarını kiraya verebilir, satabilir. g)Şirket amaç ve konusunu gerçekleştirmek için yasal finans kurumlarından kredi kullanabilir, başkaların kefaletini alabilir, başkalarına kefil olabilir, teminat mektubu kullanabilir,finansal kiralama yoluyla makine, teçhizat, araç ve gereç edinebilir. h)Şirket kredi kullanımında sahibi olduğu gayrimenkulleri ipotek verebilir,  Menkul mallarını rehin verebilir, ve Başkalarına ait gayrimenkuller üzerine ipotek koyabilir, fekkedebilir.Başkalarına ait menkuller üzerine rehin koydurup, serbest bırakabilir. ı)Şirket amaç ve konusu gereği yurt içinde ve yurt dışında inşaat taahhüt işleri yapabilir. i)Şirket amaç ve konusu gereği yürürlükteki yasal mevzuat dahilinde ihracat, ithalat yapabilir. j)Şirket yeni şirketler kurabilir, kurulmuş veya kurulacak şirketlere ortak olabilir, iş ortaklıkları tesis edebilir. Şirket yukarıda gösterilen işlerden başka ileride şirket için faydalı ve lüzumlu görülecek başka işlere girişilmek istendiği takdirde ortaklar kurulunca bu yolda karar alındıktan sonra şirket bu işleri de yapabilir. Ancak sözleşme değişikliği mahiyetinde olan bu kararın uygulanabilmesi için Gümrük ve Ticaret bakanlığından gerekli iznin alınması lazımdır.


Tampa Kafe Turizm İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi adres: Kadıköy, Bostancı Mahallesi, Şemsettin Günaltay Caddesi, No:20/2B. 


Geri Dön