24 / 04 / 2024

Tanrıverdi Holding'in acı günü! Mehmet Memik vefat etti!

Tanrıverdi Holding'in acı günü! Mehmet Memik vefat etti!

Tanrıverdi Holding çalışanlarından Mehmet Memik vefat etti. Recep Tanrıverdi ve İbrahim Tanrıverdi derin bir üzüntü içinde olduklarını belirterek Mehmet Memik yakınlarına sabır ve başsağlığı dilediklerini duyurdu



Tanrıverdi Holding çalışanlarından Mehmet Memik vefat etti. Recep Tanrıverdi ve İbrahim Tanrıverdi derin bir üzüntü içinde olduklarını belirterek Mehmet Memik yakınlarına sabır ve başsağlığı dilediklerini duyurdu.

Tanrıverdi Holding hakkında;

•Tanrıverdi Holding'in temelleri, 1904 yılında Tanrıverdi Ailesi'nin   tekstil üzerine perakende mağazacılık faaliyetlerine başlaması ile atıldı.

•1970 yılında ev tekstili ürünlerinin toptan ve perakende satışı amacı ile Tanrıverdi Mensucat A.şž. kuruldu.

•1986 yılında İstanbul çatalca'da gurubun ilk fabrikasının inşaatı tamamlanarak gipür, brode ve aplik üretimine başlandı.

•1986 yılından günümüze kadar kurulan yeni şirketler ve yapılan büyük yatırımlar ile 12 yeni   üretim tesisi kurularak iplik büküm, dokuma, iplik boya, kumaş boya apre, perde konfeksiyon ve   kimyasal üretiminin zincire eklenmesi ile Tanrıverdi Grubu dünyanın önde gelen entegre perde üreticileri arasındaki yerini aldı.


•1995 yılında tüm şirketler Tanrıverdi Holding çatısı altında toplandı.

•80'in üzerinde ülkeye yaptığı ihracat ile dünya pazarında söz sahibi ve güvenilir perde üreticisi olarak, daima en iyiyi sunmak için son teknolojiye yatırım ve sürekli yenilenmekten hiçbir zaman vazgeçmeyen grubun yatırımları, günümüzde de devam etmektedir.


Geri Dön