20 / 04 / 2024

Tanyer İnşaat Asma Bahçeler'de satışlar devam ediyor!

Tanyer İnşaat Asma Bahçeler'de satışlar devam ediyor!

Arazinin eğimi nedeniyle çok teknik bir iş yaptıklarım, ankraj ve fore kazık sistemiyle binaları sağlam bir zemine oturttuklarını kaydeden Yönetim Kurulu Başkanı Münir Tanyer, izmir'de benzeri olmayan bir projeye imza attıklarını dile getirdi.




İzmir'de örnek konut uygulamalarıyla istikrarlı bir başarı grafiği çizen Tanyer İnşaat'ın, Narlıdere'deki özel projesi Asma Bahçeler, dağ ve deniz manzarasını buluşturan bir konumda yükseliyor. 

Yönetim Kurulu Başkanı Münir Tanyer, Asma Bahçeler'in mimari değeri ve sağladığı konforla, hayat standartlarını yükseltmek isteyenlerin adresi olduğunu söyledi. 

Arazinin eğimi nedeniyle çok teknik bir iş yaptıklarım, ankraj ve fore kazık sistemiyle binaları sağlam bir zemine oturttuklarını kaydeden Tanyer, izmir'de benzeri olmayan bir projeye imza attıklarını dile getirdi. 

Asma Bahçeler'in merkezi bir konumda olduğunu, hem tatil beldeleri, hem de kent merkezine çok yakın mesafede bulunduğunu hatırlatan Münir Tanyer, "Mimarımızla birlikte arazi koşullarına uyumlu bir proje tasarladık. En alttan en üst kota kadar yatay asansör uygulamamız var. Bu sistem İzmir'de hiç bir projede yok. Asansörümüz 8 duraklı olacak. Keyifli, farklı, doğayla iç içe bir proje yarattık. Hem şehir merkezine 5 dakikada, hem de tertemiz bir ortamda, Ali Onbaşı Vadisi'ne bakan sessiz bir bölge. Konut sahipleri, ömürlerinin 3'te 2'sini geçirecekleri evlerinde çocuklarıyla birlikte temiz havayla iç içe yaşasm diye bu bölgeyi seçtik. Asma Bahçeleri tercih edenler, spora önem veren, bisiklet ve motosiklet kullanan, dinamik insanlar" diye konuştu. 

Asma Bahçeler'i, Haziran 2015'te ev sahiplerine teslim edeceklerini sözlerine ekleyen Tanyer şu ifadeleri kullandı: "2013 yılı inşaat sektörü için iyi geçti. Yeni konut satışı ve toplam satış anlamında iyi bir oran yakalandı. 

2014'ün de konut sektörü açısından daha iyi bir yıl olacağını düşünüyoruz. 

Gayrimenkulun, uzun dönemdeki en karlı yatırım olduğu da unutulmamalıdır." Orta gelire proje Dünyada hızla yayılan sakin şehir, "slow city" akımının temsilcilerinden Seferihisar'da yeni bir proje için araştırma yaptıklarım belirten Tanyer İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Münir Tanyer, "Orta gelir grubuna yönelik gerçekleştireceğimiz projeyi Seferihisar'da yaşama geçirmek istiyoruz. Proje yaklaşık 200 - 250 konuttan oluşacak. 5 katlı binalar ve müstakil evler inşa edeceğiz. 

Kentsel dönüşümle birlikte önemi daha da artacak Bayraklı'da da yeni projeler için görüşmelerimizi sürdürüyoruz" ifadesini kullandı. 



Yenigün


Geri Dön