16 / 04 / 2024

Tanyer İnşaat Bayraklı'da yeni konut projeleri hedefliyor!

Tanyer İnşaat Bayraklı'da yeni konut projeleri hedefliyor!

Tanyer İnşaat, Bayraklı'da yeni konut projeleri hedefliyor Sektörde 20 yılı geride bırakan Tanyer İnşaat, İzmir'de var olan arsa sıkıntısını aşmak için Çiğli ve Ulukent bölgelerinde keşif yapıyor




Sektörde 20 yılı geride bırakan Tanyer İnşaat, İzmir'de var olan arsa sıkıntısını aşmak için Çiğli ve Ulukent bölgelerinde keşif yapıyor. Bayraklı'da da yeni inşaat projeleri hedefliyor Altın Vadi, Altın Ova, Narlıdere Mavi Su Evleri ve Değirmen Evleri'nin ardından Narlıdere'de, ünlü Babil'in Asma Bahçelerinden esinlenilen Asma Bahçeler Konut Projesi'ni hayata geçiren Tanyer İnşaat, İzmir'de var olan arsa sıkıntısını aşmak için Çiğli ve Ulukent bölgelerinde keşif yapıyor. Sektörde 20 yılı geride bırakan Tanyer İnşaat, Bayraklı'da da yeni inşaat projeleri hedefliyor. Tanyer İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Münir Tanyer, "Doğru noktada doğru projeler yapmak istiyoruz" dedi. 

YAŞAM BİÇİMİ Münir Tanyer, "İnsanlara sadece bir ev değil bir yuva, bir yaşam biçimi de sunuyoruz. Otopark problemi olmayan, her türlü yalıtımı yapılmış, depreme dayanıklı, güvenli ve yeşil alanlara sahip evlerde oturmak herkesin hakkı. Bu nedenle projelerimizi oluştururken her şeyi en ince detayına kadar planlıyoruz" diye konuştu. Tanyer, Narlıdere'de yapımı devam eden Asma Bahçeler projesini de 2015 yılında sahiplerine teslim edeceklerini de kaydetti. Yamaç üzerine inşa edilen ve bahçeli evlerden oluşan Asma Bahçeler'de, bir evin çatısının diğerinin bahçesi olacağını ve yapıların buna göre kotlardan oluştuğunu belirten Tanyer, şu bilgileri verdi: 32 VİLLA VE 66 APARTMAN "Dağ ve deniz manzarasına sahip Asma Bahçeler, 18 bin metrekare alan üzerinde 32 villa ve 66 apartman dairesi olmak üzere 1 + 1,2 + 1,3 + 1 tiplerinde toplam 98 konuttan oluşuyor. Tüm evlerin önü açık. Ev sahipleri eşsiz dağ ve deniz manzarasıyla iç içe yaşayacak. Her daire ortalama 150 metrekarelik özel bir bahçeye sahip. Bu projede alanında isim yapmış peyzaj mimaıiarıyla çalışıyoruz. 

Burada, ev sahipleri doğanın tüm sesleri ve sakinliğini evlerinin konforunda yaşayacak." Tanyer, "Doğru noktada doğru projeler yapmak istiyoruz. İzmir'in Bayraklı ilçesinde de yeni inşaat projeleri hedefliyoruz" diye konuştu. 



HaberTürk Egeli


Geri Dön