18 / 04 / 2024

Tanyer İnşaat BulutOrman Evleri 3 yılda tamamlanacak!

Tanyer İnşaat BulutOrman Evleri 3 yılda tamamlanacak!

Tanyer İnşaat’ın Narlıdere’deki projesi BulutOrman Evleri mimarisiyle yatırımcılar tarafından büyük ilgi görüyor. 25 milyon TL'lik yatırımla hayata geçirilen BulutOrman Evleri 3 yılda tamamlanacak.



Narlıdere'de yaşama geçirdiği projelerle tanınan Tanyer İnşaat, yine aynı bölgede 25 milyon liralık yatırımla yapımına başladığı BulutOrman Evleri ile örnek bir projeye daha imza atıyor. Asma Bahçeler'in kuzeyinde yer alan ve ormana sınır bir arazide konumlanan BulutOrman Evleri, doğayla içiçe yapısı ve modern mimarisiyle yatırımcılardan da ilgi görüyor. Konutların yarıdan fazlasının şimdiden satıldığını söyleyen Tanyer İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Münir Tanyer, projenin tıpkı Asma Bahçeler'de olduğu gibi körfez ve orman manzarasına sahip olduğunu belirtti; evler ve orman arasında yalnızca 7 metrelik bir mesafe bulunduğunu söyledi.


3 YILDA BİTECEK

Tanyer, "Projenin güneyi ve doğusunda orman, kuzeyinde körfez, batısında ise Ali Onbaşı Deresi'ne bakıyor. BulutOrman Evleri 3 yılda tamamlanacak. Asma Bahçeler'deki gibi kademeli, birbirinin önünün kapatmayacak bir mimari tasarımı var. Bulutlara adeta dokunabiliyoruz. Ormanla da iç içeyiz. İsminin hakkını veren bir projeye imza atmaktan gurur duyuyoruz" diye konuştu.


www.bulutormanevleri.com


Sabah Egeli



Haber Gözlem Gazetesi'nde şu şekilde yer aldı;


Narlıdere'de yaşama geçirdiği projelerle tanınan Tanyer İnşaat, yine aynı bölgede 25 milyon TL'lik yatırımla yapımına başladığı BulutOrman Evleri ile örnek bir projeye daha imza atıyor. Asma Bahçeler'in kuzeyinde yer alan ve ormana sınır bir arazide konumlanan BulutOrman Evleri. doğayla içiçe yapısı ve modern mimarisiyle yatırımcılardan da ilgi görüyor. 


Konutların yandan fazlasının şimdiden satıldığını söyleyen Tanyer İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Münir Tanyer, projenin tıpkı Asma Bahçeler'de olduğu gibi körfez ve orman manzarasına sahip olduğunu belirtti; evler ve orman arasında yalnızca 7 metrelik bir mesafe bulunduğunu söyledi. Tanyer, "Projenin güneyi ve doğusunda orman, kuzeyinde körfez, batısında ise Ali Onbaşı Deresi'ne bakıyor. BulutOrman Evleri 3 yılda tamamlanacak. Asma Bahçeler'deki gibi kademeli, birbirinin önünün kapatmayacak bir mimari tasarımı var. Bulutlara adeta dokunabiliyoruz. Ormanla da iç içeyiz. İsminin hakkını veren bir projeye imza atmaktan gurur duyuyoruz" diye konuştu. 


Tanyer İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Münir Tanyer 20 bin metrekare inşaat alanı üzerinde konumlanan BulutOrman Evleri'nin, müşterilerin beklentilerine ve yaşam taleplerine uygun tasarlandığını kaydetti. 


Gözlem Gazetesi


Geri Dön