26 / 04 / 2024

Tanyer İnşaat Çiğli ve Ulukent'te arsa keşfi yapıyor!

Tanyer İnşaat Çiğli ve Ulukent'te arsa keşfi yapıyor!

Tanyer İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Münir Tanyer yaşanabilir bir İzmir için 20 yıldır çaba harcadıklarını söyledi. Tanyer İnşaat arsa sıkıntısı için Çiğli ve Ulukent bölgelerinde keşifler yapıyor...



Tanyer İnşaat yönetim Kurulu Başkanı Münir Tanyer yaşanabilir bir  İzmir  için 20 yıldır çaba harcadıklarını söyledi. Tanyer İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Münir Tanyer, yaşanabilir bir kent için tüm kurum ve kuruluşların aynı amaç için çalışması gerektiğini söyledi. Sektörde başarılı 20 yılı geride bırakan Tanyer İnşaat'ın sektöre 'marka yaşam alanları' kazandırdığını ve öncelikli olarak insan odaklı tasarımlar sunduklarını belirten Tanyer, "İnsanlara bir yaşam biçimi de sunuyoruz" diye konuştu. 


150 metrekare bahçe 

İzmir'de var olan arsa sıkıntısını aşmak için Çiğli ve Ulukent bölgelerinde keşifler yaptıklarını da dile getiren Münir Tanyer, İzmir'in bir diğer prestijli bölgesi olan Bayraklı'da da yeni inşaat projeleri yapmak istediklerini dile getirdi. Tanyer, Narlıdere'de yapımı devam eden ve Babil'in Asma Bahçeleri'nden esinlenerek kente kazandırdıkları Asma Bahçeler projesini de 2015 yılında sahiplerine teslim edeceklerini sözlerine ekledi. 


Milliyet Ege


Geri Dön