29 / 03 / 2024

TAPDK 43 ilde gayrimenkul ihalesi gerçekleştirecek!

TAPDK 43 ilde gayrimenkul ihalesi gerçekleştirecek!

Tütün, Tütün Mamulleri Tuz ve Alkol İşletmeleri Anonim şžirketi Genel Müdürlüğü (TAPDK), toplam 43 ilde bulunan tarla, arsa, trafo binası, depo ve ambardan oluşan taşınmazlarını satmak üzere ihale açtı



Tütün, Tütün Mamulleri Tuz ve Alkol İşletmeleri Anonim şžirketi Genel Müdürlüğü (TAPDK), toplam 43 ilde bulunan tarla, arsa, trafo binası, depo ve ambardan oluşan taşınmazlarını satmak üzere ihale açtı.

İhaleler, kapalı teklif usulü ile gerçekleştirilecek. Ancak ihale komisyonunca gerekli görüldüğü takdirde ihaleler, pazarlık yada açık artırma usulü ile de sonuçlandırılabilecek.

İstekliler şartnameyi, TTA Genel Müdürlüğü, Destek Hizmetleri Dairesi Başkanlığı Levazım ve Ticaret Müdürlüğünden temin edebilecekler. şžartnameye göre hazırlanacak olan teklif mektupları ise 25-26 Ocak 2011 tarihlerinde saat 10.00"a kadar aynı adrese verilecek.

Satışa çıkarılan taşınmazlar ve bulundukları yerler şöyle:
'Amasya (Merzifon, Gümüşhacıköy, Balıkesir (merkez 2. bölge, Bandırma, Edremit, Savaştepe, Bursa (MustafakemalPaşa), Denizli (Acıpayam, Duldan, çal, Güney, Tavas), Diyarbakır (merkez 2. bölge), Gaziantep (şžehitkamil, Hatay (Altınözü, Hassa, Yayladağı),  İzmir  (Torbalı, Kemalpaşa), Manisa (merkez 2. bölge, Kula, Selendi), Samsun (Alaçam, Bafra, Vezirköprü), Tokat (merkez, Erbaa), Yozgat (merkez)'
Söz konusu taşınmazların satışında katılımcılardan 20 bin lira ile 100 bin lira arasında değişen oranlarda geçici teminat bedeli alınacak.

-MERAM BELEDİYESİ ARSA SATACAK-
Bu arada Konya Meram Belediye Başkanlığı Öğretmenevleri Mahallesinde arsa satmak üzere ihale açtı.

Öğretmenevleri 5 parselde kayıtlı 12 bin 588,88 metrekare arsa 8 milyon lira tahmini bedel üzerinden satılacak.

İhalede katılımcılardan 240 bin lira tutarında geçici teminat alınacak. İhale, 26 Ocak 2011 tarihinde saat 15.00"te Belediye Emlak ve İstimlak Müdürlüğünde kapalı teklif usulüyle yapılacak.

Söz konusu ihaleye katılmak isteyenler şartnameyi belediyeden temin edebilecekler.
A.A

 

 


Geri Dön