25 / 04 / 2024

Tapu Kadastro 1.300 personel alacak!

Tapu Kadastro 1.300 personel alacak!

Tapu Kadastro 1.300 personel alacak. Memur alımı başvuru süreci, 20-29 Haziran tarihleri arasında tamamlanacak.



20 Haziran tarihinde başlayan Tapu Kadastro personel alımı başvurusunda bulunmak isteyen vatandaşlar için bir hafta tamamlandı. Başvurular 29 Haziran'a sona erecek. Tapu Kadastro personel alımı başvurusu, Türkiye genelinde ihtiyaç duyulan bölgelere tayin olmak koşuluyla gerçekleştirilecek. 


Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğü taşra teşkilatı hizmet birimlerinde 657 sayılı Devlet Memurları Kanununun 4 üncü maddesinin (B) fıkrası kapsamında istihdam edilmek üzere ÖSYM Başkanlığı aracılığıyla KPSS (B) grubu puan sıralaması esas alınmak suretiyle personel alımı gerçekleştirecek. Bu alımla 487 adet Büro Personeli ve 813 adet Tekniker unvanında olmak üzere toplam 1300 adet sözleşmeli personel alınacak. Ön lisans ve lisans düzeylerinde tercih yapılabilecek sözleşmeli personeli pozisyonlarının bulunduğu Tercih Kılavuzuna, ÖSYM’nin internet sitesi üzerinden erişilebilecek.


Tercih işlemlerinde lisans düzeyindeki pozisyonlar için (2016-KPSS Lisans), ön lisans pozisyonlar için (2016-KPSS Ön Lisans) sınav sonuçları kullanılacak. Adaylar tercihlerini, 20-29 Haziran 2017 tarihleri arasında tercih kılavuzunda belirtilen kurallara göre ÖSYM’nin internet sitesi üzerinden T.C. Kimlik Numarası ve şifresini girerek yapabilecek.




Hürriyet 




Geri Dön