24 / 04 / 2024

tapu.com'dan Zonguldaklılar'a 16 altın fırsat!

tapu.com'dan Zonguldaklılar'a 16 altın fırsat!

tapu.com, Türkiye genelinde portföyünü genişletmeye devam ediyor. Zonguldak’ta büyük ilgiyle karşılanan ve kısa sürede 170 bini aşkın kişinin ziyaret ettiği tapu.com, kent merkezinde altın değerinde fırsat sunan 16 gayrimenkulü satışa çıkardı.



Gayrimenkul fiyatını şeffaf ve rekabetçi bir ortamda satıcının değil alıcının belirlediği tapu.com’un portföyünde Zonguldak’a yönelik bir tanesi ofis olmak üzere toplam 16 adet gayrimenkul alıcısını bekliyor. tapu.com’un Zonguldak’a yönelik portföyünde en düşük fiyatlı gayrimenkul 28.500 TL başlangıç fiyatı ile açık artırmaya çıkarılan Zonguldak Ereğli’deki 1+1 ofis. En pahalı gayrimenkul ise 169.000 TL açılış fiyatıyla, Zonguldak Merkez'deki 6 yıllık bir daire.  


Fiyat açık artırma yoluyla belirleniyor

Ağustos 2015’te faaliyete geçen gayrimenkul pazaryeri olan tapu.com, Türk gayrimenkul piyasasındaki dengeyi alıcıları gözeterek kuruyor. Tapu.com’da satılacak gayrimenkul ile ilgili her türlü bilgi, bağımsız ve Sermaye Piyasası Kurulu (SPK) tarafından sertifikalandırılmış uzmanların yazdığı değerleme raporlarından alınarak yayınlanıyor. Bu süreçte gayrimenkulü görmek isteyen alıcı adaylarına da gereken olanaklar sağlanıyor. Söz konusu gayrimenkule talip olanlar rekabetçi ve şeffaf bir ortamda buluşarak, online açık artırma yoluyla tekliflerini en hızlı şekilde verebiliyorlar. Satıcının razı olduğu minimum satış bedeli üzerine çıkan teklifler arasından en yüksek fiyatı verenler gayrimenkulü almaya hak kazanıyor.  

Açık artırmaya katılmak için katılımcıların herhangi bir bedel ödemesi gerekmiyor. Ancak teklif verme aşamasında katılımcıların kredi kartından belli bir provizyon çekiliyor. Sadece kazanandan Zonguldaklılar’a özel olarak indirimli 500 TL tutarında hizmet bedeli tahsil ediliyor. Açık artırmayı kazanamayan katılımcılardan herhangi bir ücret tahsil edilmiyor. Gayrimenkulün  tutarı ise Tapu.com’a değil doğrudan satıcıya ödeniyor.  



Geri Dön