17 / 04 / 2024

Taraklı Termal Tesisi, 400 milyon liralık yatırımla hayata geçiriliyor!

Taraklı Termal Tesisi, 400 milyon liralık yatırımla hayata geçiriliyor!

İstanbul'a mesafe açısından yakın Sakarya'nın Taraklı ilçesine, Türkiye'nin en büyük kapasiteli tatil köylerinden biri kuruluyor. Askon Grup bünyesinde inşa edilen Taraklı Termal Tesisi, 400 milyon liralık yatırımla hayata geçecek.




İstanbul'a mesafe açısından yakın Sakarya'nın Taraklı ilçesine, Türkiye'nin en büyük kapasiteli tatil köylerinden biri kuruluyor. Askon Grup bünyesinde inşa edilen Taraklı Termal Tesisi, 400 milyon liralık yatırımla hayata geçecek. Projelerini tamamen bir tatil köyü mantığıyla tasarladıklarını anlatan Taraklı Termal Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Süleyman Tunç, "Türkiye'deki termal tesis algısını değiştireceğiz. O yüzden burayı bir tatil köyü mantığıyla tasarladık" dedi. 


KİRA GARANTİLİ KAMPANYA 

Projede yatırımcılar için de üç farklı kampanya düzenlendi. 1+23 kampanyası kapsamında 365 bin lira yatırım yapan tüketiciye, 5+3 yıl boyunca her ay 2 bin 900 lira kira garantisi veriliyor. Kampanya dahilinde 198 bin lira yatırım yapan tüketiciler ise 5+3 yıl boyunca her yıl 19 bin TL kazanç elde ediyor. 166 bin 500 liralık yatırım yapanlar ise yıllık 16 bin lira kazanacak. Süleyman Tunç, kampanyanın devre mülkte bir ilk olduğunun altını çizdi. Tunç, "Şirket olarak hazırladığımız kampanyayla yatırımcıya garanti veriyoruz. Biz hem kiracı hem de müşteri oluyoruz. Ayrıca müşterimizi bir bakıma otel sahibi yapıyoruz" diye konuştu. Taraklı Termal Tesisi'nin içinde 24 bin metrekarelik alan üzerinde inşa edilen çarşı, Bedesten mimarisi örnek alınarak tasarlandı. Osmanlı çarşısında akra, restoranlar, kuaför, lostra salonları, nargile kafeler ve mağazalar bulunuyor. Tesisin bölgedeki en geniş SPA merkezine sahip olduğunu söyleyen Süleyman Tunç, tesiste bir fizik tedavi ve rehabilitasyon hastanesinin de yer alacağını belirtti. 


HEDEFİMİZ KONGRE TURİZMİ

Süleyman Tunç, kongre turizminde öncü olmayı hedeflediklerini belirterek, "Toplamda bin 100 kişilik bölünebilir konferans salonu, bir adet 300, 2 adette 250 kişilik seminer salonumuz mevcut" dedi.



Sabah





Geri Dön