16 / 04 / 2024

Tarkan, My Towerland tanıtımında konser verdi

Tarkan, My Towerland tanıtımında konser verdi

Tarkan, Ali Ağaoğlu'nun Ataşehir'deki yeni sitesi 'My Towerland'ın kurulacağı arazide 6 bin kişiye konser verdi...

 



Megastar Tarkan, 'buddy'si (kanka) Ali Ağaoğlu'nun Ataşehir'deki yeni sitesi 'My Towerland'ın kurulacağı arazide görkemli bir konser verdi. Altı bin kişinin katıldığı konsere bir saat geç çıkan Tarkan, asansör sistemi ile sahnede boy gösterince, alkış yağmuruna tutuldu.

AĞAOĞLU TEMPO TUTTU
Yeni saç stili ile dikkat çeken Megastar'ı izleyenler arasında konserin ev sahibi işadamı Ali Ağaoğlu ve sevgilisi de vardı. Ali Bey, Tarkan şarkılarını tempo tutarak dinledi. Konser sonrası soluğu Reina'da alan Tarkan, 'adının aşk dedikodularına karıştığı' Nil Özalp isimli arkadaşı ile sabahın ilk ışıklarına kadar dans edip, eğlendi. Mekan çıkışı basın mensuplarını fark eden Tarkan, Nil Özalp'i tekne ile yollarken kendisi arka kapıdan çıkarak cipine bindi.
Yüksel Yavuz/Günaydın

Konuyla ilgili basında yer alan diğer haberler

Arazide konser
Ağaoğlu'nun Ataşehir'de yapımına başlayacağı yeni projesi My Towerland, Tarkan'ın özel olarak etkinlik alanı haline getirilen proje arazisinde verdiği konserle tanıtıldı

Tarkan coşkulu kalabalık karşısında 2 saat sahnede kaldı ve 20'den fazla şarkı seslendirdi. Tarkan konserini izleyenler arasında geçtiğimiz günlerde trafik kazası geçirerek ölümden dönen popçu Tan'da vardı. Moral kazanmak için kendini Tarkan konserine attığını belirten Tan, "Psikolojim çok bozuldu, kendimi toparlamaya çalışıyorum" dedi. Tan'ın kolundaki 'Şükürler Olsun' dövmesi dikkat çekti.
Hürriyet/Kelebek

Tarkan önce eğlendirdi sonra kendisi eğlendi

GEÇEN hafta verdiği  İzmir  konserinde seyirci sayısının az olmasından dolayı hüsrana uğrayan Tarkan, Ağaoğlu İnşaat'ın Ataşehir'deki inşaat arazisinde verdiği konserle moral buldu.

Yaklaşık 6 bin kişinin katıldığı konsere 1 saat geç çıkan Tarkan, asansör sistemiyle çıktığı sahnede izleyiciyi kendinden geçirdi. Konser sonrası Reina'ya giden Tarkan, geçtiğimiz aylarda adının birlikte anıldığı Nil Özalp'le sabahın ilk ışıklarına kadar dans edip eğlendi. Çıkışta basın mensuplarını fark eden Tarkan, kız arkadaşını tekneyle yolladı. 
BORA BAĞCIBAŞI/Milliyet Cafe


Geri Dön