25 / 04 / 2024

Tarsus Devlet Üniversitesi ve organize sanayi için toplantı yapıldı!

 Tarsus Devlet Üniversitesi ve organize sanayi için toplantı yapıldı!

MERSİN Tarsus'ta Tarsus Devlet Üniversitesi ile Tarım Organize Gıda Sanayi'ye yönelik istişare toplantısı düzenlendi. Tarsus Üniversitesi ile Tarım Organize Gıda Sanayi için yerleşke, imar durumları, gelişme alanları gibi konularda bilgilendirme yapıldı.



MERSİN'in Tarsus İlçesi'nde, Tarsus Devlet Üniversitesi ile Tarım Organize Gıda Sanayi'ye yönelik istişare toplantısı düzenlendi.


Kaymakam Bekir Atmaca başkanlığında, Tarsus Ticaret Borsası'nda gerçekleştirilen toplantıya Belediye Başkanı Şevket Can, Ticaret Sanayi Odası Başkanı Ruhi Koçak ve Ticaret Borsası Başkanı Murat Kaya katıldı. Gerekli olan hazırlık çalışmalarının başlatılması ve izlenecek olan yol haritasının belirlenmesi üzerine yapılan toplantıda, Belediye Başkan Yardımcısı Elif Seda Sağlam, İmar Müdürü Anıl Yarpuz ve Ticaret Borsası Genel Sekreteri Hasan Şanlı tarafından, kurulacak olan Tarsus Üniversitesi ile Tarım Organize Gıda Sanayi için yerleşke, imar durumları, gelişme alanları gibi konularda bilgilendirme yapıldı. Toplantıda, Tarsus'un yıllardır özlemini çektiği üniversitenin kurulması için ilçede bulunan tüm kurum, kuruluş ve sivil toplum örgütleriyle birlikte, sorumluluk duygusu ile hızlı bir şekilde hareket edilerek çalışmaların sürdürüleceği kaydedildi.


Hürriyet


Geri Dön