26 / 04 / 2024

Tarsus Turkuaz Semt Pazarı açılıyor!

Tarsus Turkuaz Semt Pazarı açılıyor!

Tarsus Belediyesi tarafından yaptırılan ve bölgeye hitap eden olan Turkuaz Semt Pazarı'nın kapalı pazar olarak hizmet verdiğini belirten Tarsus Belediye Başkanı Şevket Can, bölge halkının isteği doğrultusunda hareket ettiklerini söyledi.




Tarsus Belediyesi tarafından Şehitishak Mahallesi’nde bulunan Turkuaz Çarşısı dizayn edilerek Turkuaz Semt Pazarı olarak Tarsusluların hizmetine giriyor. Belediye tarafından yaptırılan ve bölgeye hitap eden olan Turkuaz Semt Pazarı kapalı pazar olarak hizmet verdiğini belirten Belediye Başkanı Şevket Can, bölge halkının isteği doğrultusunda hareket ettiklerini söyledi.


Başkan Can, “Göreve geldiğimiz günden bu yana 13 adet hizmetimizi vatandaşlarımızın kullanımına sunduk. 6360 sayılı Büyükşehir yasası ile gelirlerimizin yüzde 60’lık kısmı azaldı. Yetkilerimiz azaldı ama biz bunların arkasına sığınmak istemiyoruz. Biz elimizdeki imkanlarla hemşerilerimize verdiğimiz bütün sözleri tutmaya gayret ediyoruz. Bütün hizmetlerimizde bölge halkının talep ve istediği doğrultusunda yapıyoruz. Şehitishak Mahallemizde bulunan Turkuaz Çarşısı’nı semt pazarına dönüştürdük. Kapalı semt pazarları ile birlikte esnafımız rahat bir ortamda hizmet verecek ve vatandaşlarımız huzurlu ve güvenli bir ortamda alışveriş yapacaklar. Tarsus’ta ihtiyaç duyulan başka mahallelerde de modern semt pazarları düşünüyoruz” dedi.


Başkan Can, 4 Mayıs 2016 Çarşamba günü saat 16.00’da açılışı yapılacak olan Tarsus Belediyesi Turkuaz Semt Pazarı’nın açılışına bütün Tarsusluların davetli olduğunu kaydetti.



Tarsus Belediyesi


Geri Dön