19 / 04 / 2024

Taş-El İnşaat 48 dairelik Elit Konakları inşaatını tamamladı!

Taş-El İnşaat 48 dairelik Elit Konakları inşaatını tamamladı!

2011 yılında Kuşadası'nda Taş-EI İnşaat'ın sahipleri Ayhan Öztürk, "Kuşadası Davutlar da toplam 7600 metre alana kurulu 48 adet daireden oluşan Elit Konaklarını tamamladık" dedi.



Taş-EI İnşaat'ın sahipleri Ayhan Öztürk ve Şevket Altay, "Yılların verdiği bilgi birikimini müşterilerimize sunmak için şirket kurmaya karar verdik. Kuruluş tarihimizden beri birçok projeye imza attık" dedi.


Kuşadası'nda 2011 yılında Ayhan Öztürk ve Şevket Altay tarafından kurulan Taş-EI İnşaat yaptığı 200'ü geçkin konut ve villa ile Almanya, Belçika ve Fransalıların gözdesi oldu. Yapım aşaması bitmiş ve satışı devam eden projelerin devam ettiğini belirten Taş- El İnşaat Ltd. Şti. Sahibi Ayhan Öztürk, "Kuşadası Güzelçamlı'da denize 158 metre uzaklıkta 140 metre kapalı alana sahip triplex Bit Villaları, Kuşadası Davutlar da toplam 7600 metre alana kurulu 48 adet daireden oluşan Elit Konaklarını tamamladık" dedi.

 

Her mevsim ayrı bir güzelliğe sahip olan Kuşadası'nda içalışmaları devam eden proje olan Taş-Elit Sitesi inşaatının kısa sürede tamamlanacağını belirten Ayhan Öztürk, "Projemiz 38 villadan ve 24 adet 1 +1 ve 2 + 1 daireden oluşacak. Taş-Elit sitesinde 24 saat güvenlik, havuz ve sosyal alanlar bulunuyor" dedi.

 

Taş- El İnşaat Ltd. Şti. sahiplerinden Ayhan Öztürk, "Taş El İnşaat zamanın şartları nedeniyle erken başlamış olan iş hayatı serüvenimiz yıllar yılı inşaat sektöründe geçti. Birimiz inşaatın kaba işçiliğine, birimiz ise ince işçiliğine heves etmiştik. Derken alanımızın ustası olduk. 

Çünkü severek yapıyorduk ve benimsemiştik. 2011 yılı Ocak ayında Şevket Altay ile el ele vererek yılların verdiği bilgi birikimini müşterilerimize sunmak için şirket kurmaya karar verdik. Kuruluş tarihimizden beri birçok projeye imza atmış bulunmaktayız ve bundan gurur duyuyoruz' dedi. Taş- El İnşaat Ltd. Şti. Sahibi Ayhan Öztürk, Kuşadası'nda çalışmaları devam eden projen inşaatının kısa surede tamamlanacağını İfade etti. 


Yeni Asır


Geri Dön