28 / 03 / 2024

Taş Yapı, Four Winds Residence projesinde ‘stay well’ konsepti!

Taş Yapı, Four Winds Residence projesinde ‘stay well’ konsepti!

Taş Yapı, Four Winds Residence projesinde Osman Müftüoğlu “Stay Well” konsepti ile Türkiye’de bir ilke imza atıyor. Projede, Prof. Dr. Osman Müftüoğlu’nun “kaliteli yaşam felsefesine” göre tasarlanmış yenilikçi uygulamalar yer alıyor...



Taş Yapı, Bağdat Caddesi’nin merkezinde Four Winds Residence ile delüks ve kaliteli bir yaşamı hayata geçiriyor.



Taş Yapı, Four Winds Residence projesinde Osman Müftüoğlu “Stay Well” konsepti ile Türkiye’de bir ilke imza atıyor. Projede, Prof. Dr. Osman Müftüoğlu’nun “kaliteli yaşam felsefesine” göre tasarlanmış yenilikçi uygulamalar yer alıyor.


Akıllı bina teknolojisinin tüm artılarını barındıran projede, kaçıncı katta olunduğu fark etmeksizin camları açılabiliyor. 44 dönüm arazi üzerine kurulan Four Winds, 4 bloktan oluşuyor. 4+1, 3+1 ve 2+1 daire tiplerinin mevcut olduğu projede, daireler 350 metrekare ile 117 metrekare arasında değişiyor.


Denİz manzaralı odalar


Geniş ve deniz-şehir manzaralı salonlar, her biri başlı başına bir yaşam alanı olan odalar, giyim odaları, farklı Dekorasyon alternatifleriyle sunulan mutfaklar, projenin mimarisinde kusursuz ayrıntıları olarak ön plana çıkıyor.

“Kaliteli ve sağlıklı bir yaşam, her şeyden önce yaşadığınız yerden başlar” sözleriyle mekân ile sağlıklı yaşam olgusunu buluşturan Prof. Dr. Osman Müftüoğlu ve ekibi, ‘stay well’ konsepti ile ilk kez bir rezidans projesinde kişiye özel sağlık hizmetlerinden, kişiye özel fitness eğitmenliğine kadar birçok hizmeti rezidans sakinlerine özel sunuyor. Kişiye özel fitness danışmanlığı/pilates/yoga danışmanlığı, kişiye özel diyetisyen hizmetleri, hemşire hizmetleri, medikal spa bunlardan bazıları.


Milliyet 


Geri Dön