19 / 04 / 2024

Taşyakan İnşaat Bursa'da 550 daireli projeye başlıyor!

Taşyakan İnşaat Bursa'da 550 daireli projeye başlıyor!

2005 yılında Ahmet Taşyakaı tarafından kurulan Taşyakan İnşaat,  Bursa'nın parlayan yüzü Yunusel 550 konutluk yeni bir projeye başlıyor. Taşyakan İnşaat'ın yeni konut projesi kira öder gibi ev sahibi yapacak



2005 yılında Ahmet Taşyakaı tarafından kurulan Taşyakan İnşaat,  Bursa'nın parlayan yüzü 550 konutluk yeni bir projeye başlıyor. Toplu taşımaya ve okullara yakın lokasyonda inşaatına başlanan Yunus Evler projesinde daireler 130 metrekare büyüklüğünde, 3+1 tipinde üretilecek. 18 ayda tamamlanacak site, kat sayıları farklı 20 bloktan oluşacak. Daire fiyatlarının 125 bin lira olarak belirlendiği projede, daireler için 35 bin peşinat ödenmesi halinde, kalan kısım aylık 500 lira taksitlerle ödenecek.

5 bin konut yaptı
Taşyakan İnşaat firma sorumlusu Ali Taşyakan, 1978 yılından beri inşaat piyasası içinde bulunan şirketin dada önce Arslanlı İnşaat adı altında hizmet verdiğini belirterek, bugüne kadar Bursa'da 5 bine yakın konut inşa ettiklerini açıkladı. Yunus Evleri'nin kârlı bir yatırım olacağını ifade eden Taşyakan, projede site sakinlerine yetecek büyüklükte yarı olimpik yüzme havuzu, çocuk oyun alanı, doğalgaz kombili sis¬tem, geniş balkonlar yaptıklarını ifade etti.

Şirketin, 'Daire fiyatına villa' sloganıyla satışa sunduğu iki ayrı projesinde de satışlar devam ediyor. Taşyakan İnşaat, Kurşunlu'da denize sıfır, yüzme havuzlu 24 villa yaptı. Hemen teslim villalardan beş tane kalırken, fiyatları da 300 bin lira seviyesinden başlıyor. Bademli'de de Mudanya Yolu üzerinde Bursa manzaralı, 14 villadan oluşan projesinde son 8 villa sahiplerini bekliyor. Bu yıl sonunda teslim edilecek villaların fiyatları 375 bin lira seviyesinden başlıyor.
Bugün


Geri Dön