16 / 04 / 2024

Tatar Yapı Loft Up satılık!

Tatar Yapı Loft Up satılık!

Firma: Tatar Yapı

Proje: Loft Up

Tek blok şeklinde yükselen projede teslimler Mart 2016 yılında yapılması planlandı. Tatar Yapı Loft Up satılık ofislerin büyüklükleri 140 metrekareden başlayıp 190 metrekareye kadar yükseliyor.



Toplam 45 bin metrekare arsa üzerine yayılan projede dolar kurunun 2,25 şeklinde sabitlendi. Projede lansmana özel fırsatlar ile satışlarına devam ediyor. 


Ortak kullanım alanları arasında projede concierge hizmetleri ve çift katlı özel otopark bulunuyor. Projedeki ofis fiyatları konum ve alanlarına bağlı olarak farklılık gösteriyor.


Daire büyüklüklerinin 140 metrekareden başlayıp 190 metrekareye kadar yükseldiği projede firma bünyesinde kredi veya banka kredisi kullanılabiliyor ya da peşin ödeme yapılabiliyor.


Otopark, zemin, 10 kat ve terastan meydana gelen projede firma bünyesinde kredi veya banka kredisi kullanılabiliyor ya da peşin ödeme yapılabiliyor. Proje 190 milyon dolar yatırım bedeliyle yükseliyor.


Tatar Yapı  Loft Up  satılık ofislerin fiyatları 700 bin TL'den başlıyor. 45 bin metrekare arsa üzerine yayılan projede İstanbul Uluslararası Finans Merkezi'nde hayata geçiriliyor. 


Tel: 444 7 594

Web: http://www.tataryapi.com/

Tülay ÇENESİZ/Emlakkulisi.com


Geri Dön