24 / 04 / 2024

Tatilciler, sezonluk daire kiralama arayışına girdi!

Tatilciler, sezonluk daire kiralama arayışına girdi!

Bayramı sahil bölgelerinde geçirmek isteyenler, tatil planlarına başladı. Tatilde ev konforunu tercih edenler, tatil bölgelerinde sezonluk daire kiralama arayışına geçti.



Ramazanın yaz aylarına denk gelmesiyle, bayramı sahil bölgelerinde geçirmek isteyenler, tatil planlarına başladı. Tatilde ev konforunu tercih edenler, daha uzun süre, uygun fiyata bir yaz geçirmek isteyenler, tatil bölgelerinde sezonluk daire kiralama arayışına geçti.


Her sene dört gözle beklenen yaz tatiline sayılı günler kaldı. Ramazanın yaz aylarına denk gelmesiyle, aileler bayram tatilini de geçireceği uzun bir tatil planı yapıyor. Tatilini, kalabalık tatil köylerinde ya da otellerde geçirmek istemeyenler, sezonluk daire kiralamak için arayışa geçti. Sezonluk dairelerin daha uygun fiyatlı olması sebebiyle, kalabalık aileler ya da uzun tatil yapmak isteyenler tarafından yoğun olarak talep gördüğü belirtildi.


Ortalama 5 Bin Liraya Bir Ay Tatil Yapabilirsiniz


Sezonluk ev kiralayarak uygun fiyata tatil yapılabileceğini belirten Emlaksatan.com sitesinin kurucusu Abdurrahman Koç, “Tüm yılın yorgunluğunun atıldığı tatiller, aylar öncesinden planlanıyor. Özellikle çalışanlar ve kalabalık aileler sessiz ve sakin bir tatilin hayalini kuruyor. Çocuklu aileler, ev konforuna yakın ve daha hesaplı bir tatil için son dönemlerde sezonluk daire ya da villaları tercih ediyor. Kalabalık bir aile, denize yakın tatil bölgelerinde ortalama 5 bin liraya tatil yapabilir.” ifadelerini kullandı.


Geri Dön