19 / 04 / 2024

Tatil.com : Bu yazın modası erken rezervasyon!

Tatil.com : Bu yazın modası erken rezervasyon!

14 yıllık tecrübesi ve müşteri memnuniyeti odaklı çalışma sistemiyleTürkiye’nin en güvenilir turizm operatörü olan Tatil.com, bu yılki erken rezervasyon kampanyasın başlattığını duyurdu...



Erken rezervasyon kampanyasını 3 Aralık itibarıyla başlatan Tatil.com’un Genel Müdürü Serdar Şahin, 2012 yılında 135 bin kişiye hizmet verdiklerini, yüksek müşteri memnuniyeti sağlayarak Türkiye’de teknoloji yoğun, müşteri odaklı turizm şirketi olma geleneğini bu yıl da sürdürdüklerini belirtti.


Bu Yıl Hedef: %45 Büyüme


Serdar Şahin, Tatil.com’un bu yıl geçtiğimiz yıla oranla %45’lik bir büyüme beklediklerini de sözlerine ekledi. Şahin ayrıca son yıllarda yurt içi ve yurt dışı için yapılan erken rezervasyon çalışmalarının meyvesini aldıklarının, geçtiğimiz yıl toplam rezervasyonun %39’unu erken rezervasyonun oluşturduğunun altını çizdi.


2012’nin En Çok Tercih Edilen Destinasyonu Antalya Oldu!


Şahin sözlerine şöyle devam etti;


“2012 yılında özellikle Antalya’da ciddi artışlar yakaladık. Bunu gelişmiş filtreleme seçeneklerimize ve kişiye özel tatil paketi oluşturabilme imkanı sunan rezervasyon sistemimize borçluyuz. Bu yıl toplam rezervasyonun %45’ini erken rezervasyonun oluşturmasını hedefliyoruz.”


%50’ye varan indirimlerle sunulan erken rezervasyon otelleri, Türkiye’nin en popüler tatil kentlerindeki en seçkin oteller arasından özenle seçiliyor. 2013 erken rezervasyon kampanyaları için büyük yatırımlar yapan Tatil.com, anlaşma yaptığı tesis sayısını şimdilik 600’e ulaştırmış bulunuyor.


“Sezonda Oteller Hem Pahalı Hem Dolu. Erken Rezervasyon İşte Bunun Önüne Geçiyor.”


Serdar Şahin, erken rezervasyonun avantajlarına şöyle değindi;


“Birkaç yıldır daha yoğun olarak ilgi görmeye başlayan erken rezervasyon kampanyalarının temelinde uygun fiyatlı tatil isteği yatıyor. İnsanlar yaz sezonunda istedikleri otellerde yer bulamamaktan da şikayetçi. Erken rezervasyon bu iki önemli sorunu ortadan kaldırıyor. Daha küçük bütçelerle daha kaliteli otellerde tatil yapmak herkese cazip geliyor. Üstelik ödemelerini de çok önceden yaptıkları için tatillerini maddi olarak da daha rahat geçiriyorlar.”


Erken Rezervasyon İptal Güvencesi İle Paranız Güvende!


Erken rezervasyonu tercih etmeyenler, iptal ya da tarih değişikliği konusundaki güvensizliklerini neden gösteriyorlar. Şahin, Tatil.com’un verdiği güvenceyi şöyle açıkladı;


“Erken rezervasyonun en büyük avantajı ise Tatil.com olarak sunduğumuz Erken Rezervasyon İptal Güvencesi. Tatil planını çeşitli sebeplerle değiştirmek ya da iptal etmek isteyen misafirlerimize Tatil.com olarak 15 TL sigorta bedeli karşılığında tatil yatırımlarını güvence altına alma imkanı da veriyoruz. Böylece erken rezervasyon fırsatlarından yararlanmamak için hiçbir sebep kalmıyor.”


Kampanya Ramazan Bayramını Da Kapsıyor!


Ayrıca erken rezervasyon 2013 kampanyasına dahil olan Kıbrıs, Antalya, Kuşadası, Bodrum, Çeşme, Alanya, İzmir, Kemer, Belek, Ayvalık, Didim ve daha birçok tatil merkezindeki otel ve tesislerde küçük bütçeyle tatil yapmak isteyenler için Tatil.com Genel Müdürü Serdar Şahin, kampanyanın yaz aylarına kadar süreceğini müjdeledi.


Geri Dön