25 / 04 / 2024

Taurus Ankara AVM üstün marka karması ile hizmet sunacak!

Taurus Ankara AVM üstün marka karması ile hizmet sunacak!

Ankara’da, mimarisi ve üstün teknoloji kullanımı ile konuklarını “yormayacak” şekilde tasarlanan Taurus AVM, mağaza ve üstün marka karmasının bir arada toplandığı nadir yaşam merkezlerinden olacak.



Taurus  Ankara  AVM Yatırım AŞ Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Ertan Dal, Konya yolunda inşa edilen tek AVM olduğu için Ankara’nın çok sayıda güzide semtine yürüme mesafesinde olan Taurus AVM’yi hedefledikleri Ekim ayında hizmete sunmak için yoğun çalışma içinde olduklarını kaydetti.

Kendileri ile birlikte Taurus AVM’yi tercih eden çok sayıda marka ve mağazaların dekorasyon çalışmalarının titizlikle yürütüldüğünü ifade eden Dal, şunları söyledi:

“Taurus’ta standartların çok üstünde alışveriş ve sosyal yaşam olanakları sunuyoruz. Bununla birlikte Ankara’da son yılların en gözde semtleri Çukurambar, Yüzüncü Yıl, Çiğdem, Balgat gibi semtlere yürüme mesafesindeyiz. Ayrıca bu lokasyon üstün marka karmalarının da hedef kitlesine çok yakın. Bu nedenle henüz inşaat aşamasında olmamıza karşın AVM’de doluluğumuz şimdiden yüzde 90’ların üstüne çıktı. Gerek lokasyon, gerekse teknolojiyi iyi kullanmamız Türkiye ve dünyanın önemli marka değerlerini bize çekiyor. Ankaralılar, Taurus AVM’de bir yandan teknolojinin bir AVM için sunduğu tüm olanaklardan yararlanırken, diğer yandan en çok tutulan markaları aynı çatı altında görme olanağına sahip olacaklar.”

Ertan Dal, her zevke hitap eden bir AVM ortaya çıkarma düşüncesinden yola çıkarak 50 bin metrekare kiralanabilir alanda 140 üstün marka ve mağazayı biraraya getirmeye çalıştıklarını belirterek, “Taurus AVM marka karmasının içerisinde Zara,  H&M, Koton, Network, Teknosa, TescoKipa, Mango, LCW, Cinemarine, Tekin Acar, Toru Entertainment, Flo, Fabrika, Bershka, Pull&Bear, MassimoDutti gibi çok önemli mağaza ve seçkin markalar bulunuyor” dedi.

Ertan Dal, sadece marka karması ile değil Ankara’da AVM olarak sosyal sorumluluk alanında yapacakları projeler ve çevreye olan duyarlılığıyla da Taurus  Ankara  AVM’nin örnek  bir AVM olacağını bildirdi.


Ensari Ailesi ile Türkiye’de arsa ortağı olarak ilk yatırımını yapan ABD’li Taurus Investment Holdings’in 200 milyon Euro tutarındaki proje yatırımını gerçekleştirdiği Taurus Ankara AVM’nin kiralama ve yönetimi AVM MFI Partners tarafından yürütülmekte. Konya yolu üzerinde yapılan ve 600 bin kişinin yaşadığı bölgede yaklaşık 3 bin kişiye doğrudan ve dolaylı iş olanağı yaratacak Taurus Ankara AVM, 50 bin metrekarelik kiralanabilir alanı ve 27 bin metrekarelik ofis binası ve yaklaşık 1.900 araçlık açık ve kapalı ücretsiz otopark kapasitesi ile hizmet verecek. Taurus Ankara AVM, mimarisi ve kullanılan teknoloji ile konuklarını “yormayacak” şekilde inşa ediliyor.



Geri Dön