19 / 04 / 2024

Taurus AVM, Noel Baba bandosu eşliğinde yılbaşı alışverişi yaptıracak!

Taurus AVM, Noel Baba bandosu eşliğinde yılbaşı alışverişi yaptıracak!

Ankara'da etkinlikleriyle fark yaratan Taurus AVM, Noel Baba Bandosu eşliğinde yılbaşı alışverişi yaptıracak. Yeni yılı dolu dolu karşılayacak Taurus Alışveriş ve Yaşam Merkezi çocukları da unutmadı...



Özel mimarisinin bir parçası olan ses akustik sistemi ile uğultusuz, gürültüsüz alışveriş olanağı sağlayan Taurus AVM, yeni yıla Noel Baba Bandosu ritimleriyle girecek. Renkli kostümleri, coşkulu müzikleri ile müzik tutkunlarının beğenisini kazanan Noel Baba Bandosu, 5 kişilik üflemeli çalgı grubundan oluşuyor.


İlk olarak bugün Taurus AVM'de kat kat dolaşarak performanslarıyla ziyaretçilerine eğlenceli dakikalar yaşatacak Noel Baba Bandosu, yılbaşına kadar müzik ziyafetini sürdürecek.


Etkinliklerinde çocuklara da özel yer veren Taurus AVM, yılbaşı alışverişi için gelen ailelerin çocuklarına hafta sonu hediyelerin dağıtılacağı yeni yıl partisi düzenleyecek.


Taurus AVM,  tüm çocukları AVM'nin 4'ncü katında saat 12.00-14.00 arası gerçekleştirilecek partiye davet etti. Çocuklar müzik eşliğindeki yarışmalarda ödül kazanma şansına da sahip olacak.



Geri Dön