29 / 03 / 2024

TAV Holding CEO'su Sani şžener, Kariyer Zirvesi'nde!

TAV Holding CEO'su Sani şžener, Kariyer Zirvesi'nde!

Kariyer Zirvesi'nde SPK Başkanı Prof. Dr. Vedat Akgiray, İMKB Başkanı Hüseyin Erkan, TURKCELL Genel Müdürü Süreyya Ciliv, İhlas Holding Genel Müdürü A. Mücahid Ören, TAV Holding CEO 'su M. Sani şžener gibi önemli isimler yer alıyor...



Meslek hayatlarının zirvesine çıkmış yöneticilerle yeni mezunların buluşacağı Kariyer Zirvesi 23 – 24  Haziran 'da Haliç Kongre Merkezi 'nde yapılacak.

Türkiye 'nin önde gelen sanayici, işadamı, girişimci ve yöneticileri ile kaliteli ve bilgili genç insanlarının buluşma noktası olan Kariyer Zirvesi 'nin bu yıl 6. 'sı 23 – 24 Haziran 'da Haliç Kongre Merkezi 'nde düzenlenecek.

Zirvede, Türkiye 'nin önde gelen şirketlerinin yöneticileri kariyer gelişimi üzerine öngörülerini yeni mezun üniversiteliler ve katılımcılar ile paylaşacaklar.

Her yıl alanında uzman ve bilinen kişilerin katılımlarıyla gerçekleştirilen Kariyer Zirvesi 'nde yüzlerce yeni mezun üniversiteliyle birlikte kariyer gelişiminin nasıl olması gerektiği masaya yatırılacak.

Zirveye, SPK Başkanı Prof. Dr. Vedat Akgiray, İMKB Başkanı Hüseyin Erkan, TURKCELL Genel Müdürü Süreyya Ciliv, İhlas Holding Genel Müdürü A. Mücahid Ören, TAV Holding CEO 'su M. Sani şžener gibi önemli isimler katılıyor.

Günümüzdeki ve gelecekteki kariyer gelişiminin nasıl olması gerektiğinin de tartışılacağı zirvede geleneksel yöntemlerin yanı sıra yenilikçi ve farklı stratejiler ünlü isimler tarafından katılımcılara aktarılacak.

Kariyer Zirvesi 'nde şu konu başlıkları ele alınacak:

Hayat ve Kariyer, Liderlik ve Kariyer, Profesyonel Yönetim ve Kariyer, Kamu Kuruluşları ve Kariyer, Kariyerde Başarı Öyküleri, Vizyon ve Kariyer, Finans ve Kariyer, Küreselleşme ve Kariyer, Gelecek ve Kariyer, Girişimcilik ve Kariyer, Sosyal Sorumluluk ve Kariyer, Yerel Yönetim, çevre ve Kariyer, Eğitim ve Kariyer.


Geri Dön