26 / 04 / 2024

TAV İşletme Hizmetleri yurt dışına açılıyor!

TAV İşletme Hizmetleri yurt dışına açılıyor!

TAV İşletme Hizmetleri, özel yolcu hizmetleriyle Türkiye dışında da iş yapmaya başladı. Bugüne kadar TAV’ın işlettiği havalimanlarında yer alan TAV İşletme Hizmetleri, diğer havalimanlarına da açıldı.



Almanya’da Frankfurt, Münih ve Stuttgart havalimanlarındaki Air France/KLM Lounge’larının (özel yolcu salonları) işletmesine başlandı. TAV İşletme Hizmetleri’nin Genel Müdürü Bora İşbulan, yeni hedeflerinin Afrika ve Ortadoğu pazarları olduğunu açıkladı. İşbulan ayrıca Avrupa ile ABD pazarlarında ‘primeclass’ markasıyla büyüme atağına geçmek olduğunu ifade etti.



Hedeflerinin şu anda 29 olan salon sayısını katlamak olduğunu dile getiren İşbulan, şöyle konuştu:  “Ağustos’taki kazandığımız ihaleden sonra birçok havalimanından teklif almaya başladık. Artık TAV’ın işletmediği havalimanlarında da olacağız. 2015 sonuna kadar TAV’ın bulunmadığı havalimanlarında 30 ve üzerinde yeni lounge işletmeyi hedefliyoruz.”



Makyaja başlıyor

Bora İşbulan, lounge salonlarında kozmetik ve masaj uygulamalarına da başlayacaklarını söyledi. Şirketin büyük ‘TAV Passport’ hizmetine de değinen İşbulan, kartın üye sayısının 15 bini bulduğunu söyledi. İşbulan, üyelerin yılda ortalama 13-14 kez seyahat ettiğine dikkat çekerek, “Kart iptali yok denecek kadar az. İlgi büyük ancak artık üye sayısını daha fazla artırmayı düşünmüyoruz. Mevcut üyelerimiz üzerinden hizmetleri genişletmek istiyoruz” diye konuştu.


Milliyet


Geri Dön