19 / 04 / 2024

Tavit Köletavitoğlu kimdir?

Tavit Köletavitoğlu kimdir?

Atlas Proje ve Arazi Geliştirme Şirketi Yönetim Kurulu Başkanı Tavit Köletavitoğlu kimdir? Atlas Proje ve Arazi Geliştirme Şirketi hangi alanlarda hizmet veriyor? İşte Tavit Köletavitoğlu ve Atlas Proje...



Tavit Köletavitoğlu kimdir?

Tavit Köletavitoğlu, 1951 Malatya doğumlu. 1973 yılında ODTÜ Şehir ve Bölge Planlaması Bölümü'nden mezun olan Tavit Köletavitoğlu, bugün Atlas Proje ve Arazi Geliştirme Şirketi Yönetim Kurulu Başkanı.


1973 yılından itibaren kamu ve özel sektörde (Transtürk Şirketler Grubu, Net Şirketler Grubu, Yapı Kredi Grubu) üst düzey yöneticilik yapan Tavit Köletavitoğlu Haziran 1997'de halen başkanlığını yaptığı Atlas Proje ve Arazi Geliştirme Şirketini kurdu. 


Çeşitli mesleki ve sosyal-kültürel sivil toplum kuruluşlarında (ICC, TESEV, TÜSES, TARİH VAKFI, TAÇ VAKFI vb) üyelikleri ve/veya kurucu üyelikleri bulunmakta olup, bu kurumların bazılarında yönetim sorumlulukları da üstlendi.


1989 yılında üyesi olduğu Türkiye Turizm Yatırımcıları Derneği (TYD)'nde, 1992 yılından itibaren İcra Komitesi Üyeliği, 1995 yılından itibaren Başkan Yardımcılığı, 1999-2003 tarihleri arasında Yönetim Kurulu Başkanlığı ve 2003-2007 tarihleri arasında Yüksek Danışma Kurulu Başkanlığı görevlerini yürüttü. 


DPT 8. Beş Yıllık Kalkınma Planı Turizm Özel İhtisas Komisyonu Başkanlığı ile 2000-2001 yıllarında TOBB Turizm Sektör Kurulu Başkanlığı yaptı. 2001 yılında Para Dergisi okuyucuları tarafından "Yönetim dalında Yılın Altın Adamı" seçilen, çeşitli gazete ve dergilerde kentiçi ulaşım, planlama ve turizm konularında makaleleri yayınlanan ve İngilizce bilen Köletavitoğlu, iki çocuk babası.


Atlas Proje

Atlas, arazi ve iş geliştirme ile proje ve varlık yönetimi konularında hizmet veren dinamik bir şirkettir. Atlas, firma olarak Haziran 1997'de kurulmuş olup, arazi geliştirme ve proje yönetimi (teknik, finansal analizler, tasarım ve inşaat kontrollüğü), iş geliştirme ve varlık yönetimi konularında, farklı sektörlerdeki müşteriler için, geniş bir çerçevede verdiği tüm hizmetleri, başarılı ile tamamlamıştır. 


Atlas, gerektiğinde diğer uzmanlarla birlikte çalışmakta ve işverenin temsilcisi olarak performansların kontrollüğünü yapmaktadır. Atlas, hizmetlerin sunumunda çıkar çatışmasına imkan vermeyecek şekilde, uluslararası danışmanlık etik kuralları çerçevesinde hizmet vermektedir. 



Geri Dön