26 / 04 / 2024

Tavşanlı'da TOKİ 2.etap konutları pazartesi teslim!

Tavşanlı'da TOKİ 2.etap konutları pazartesi teslim!

Tavşanlı Belediyesi ve TOKİ ortak çalışmalarıyla Tavşanlı'da yapımına başlanan 2. etap konutlar için bilgilendirme toplantısı gerçekleştirildi.



Tavşanlı Belediyesi ve Toplu Konut İdaresinin (TOKİ) ortak çalışmalarıyla Tavşanlı'da yapımına başlanan ve yaklaşık 5 yıldır hak sahiplerine müteahhit firmada yaşanan problemler nedeniyle teslim edilemeyen 2. etap konutlar için bilgilendirme toplantısı gerçekleştirildi.

Levent Düğün Salonunda yapılan toplantıda konuşan Belediye Başkanı Mustafa Güler, "2. etap toplu konut hak sahiplerine gözünüz aydın" diyerek 2.etap konutların anahtar teslimine 22 Şubat Pazartesi günü başlanacağını söyledi.

TOKİ, yetkililerinin de hazır bulunacağı anahtar dağıtımı öncesi yapılması gereken çalışmalar hakkında da bilgiler veren Tavşanlı Belediye Başkanı Mustafa Güler, abonelik işlemlerinin biran önce tamamlanması gerektiğini açıkladı.

"Su ve elektrik aboneliklerini yaptırmayan hak sahipleri bulunuyor. Bu vatandaşlarımızın işlemlerini anahtar teslimi öncesi yaptırması gerekiyor" diyen Başkan Mustafa Güler, Belediye olarak su abonelik ücretlerinin ödenmesinde kolaylık sağladıklarını kaydetti.

Belediye Başkanı Güler, hak sahiplerinin su abone bedellerini dört eşit taksitle belediye veznelerine ödeyebileceklerini sözlerine ekledi.
Sabah/Emlak

Geri Dön