29 / 03 / 2024

TCDD'den Erzurum ve Kars'ta satılık 14 gayrimenkul!

TCDD'den Erzurum ve Kars'ta satılık 14 gayrimenkul!

TCDD Genel Müdürlüğü 4. Bölge Müdürlüğü, Kars Sarıkamış ve Erzurum Yakutiye'de bulunan 14 gayrimenkulü satışa çıkardı. Söz konusu gayrimenkullerin ihalesi 01 Aralık 2015 tarihinde gerçekleşecek.



KARS İLİ, MERKEZ İLÇESİ, ORTAKAPI MAHALLESİ, SARIKAMIŞ İLÇESİ, KAZIMKARABEKİR MAHALLESİ VE ERZURUM İLİ, YAKUTİYE İLÇESİ, İSTASYON MAHALLESİ SINIRLARI İÇERİSİNDE BULUNAN 14 ADET TAŞINMAZ İHALE YÖNTEMİ İLE SATILACAKTIR


TCDD Genel Müdürlüğü 4. Bölge Müdürlüğünden:


1 - Mülkiyeti, TCDD Genel Müdürlüğü’ne ait Kars İli, Sarıkamış İlçesi, Kazımkarabekir Mahallesi ve Erzurum İli, Yakutiye İlçesi, İstasyon Mahallesi sınırları içerisinde bulunan aşağıda listede bilgileri verilen taşınmazlar ayrı ayrı satılacaktır.


TCDD den Erzurum ve Kars ta satılık 14 gayrimenkul!


- Satış İhalesi, kapalı zarfla teklif almak ve akabinde görüşmeler yapmak suretiyle: Kars İli, Merkez İlçesi, Ortakapı Mahallesi’nde bulunan taşınmazların ihaleleri “TCDD Kars İstasyon Binası, Gar Müdürü Odasında”,

- Sarıkamış İlçesi, Kazımkarabekir Mahallesi’nde bulunan taşınmazların ihaleleri “TCDD Sarıkamış İstasyon Binasında”

- Erzurum İli, Yakutiye İlçesi, İstasyon Mahallesi’nde bulunan taşınmazların ihaleleri “TCDD Erzurum Gar Binası, 2. Kat, İşletme Müdürlüğü Toplantı Salonunda” yapılacaktır.

- Kars Gar Müdürlüğünde, Sarıkamış İstasyon Binasında ve Erzurum Gar Müdürlüğü Binasında yapılacak olan söz konusu bu 3 (üç) adet ihale “Pazarlık Usulü” ile yapılacaktır. İhale Komisyonu’nca gerek görülmesi halinde, ihale, pazarlık görüşmesine devam edilen teklif sahiplerinin katılımı ile açık artırma suretiyle sonuçlandırılacaktır.

2 - Teklifler; Kars İli, Merkez İlçesi, Ortakapı Mahallesi’nde bulunan taşınmazlar için ihalenin yapılacağı 01.12.2015 günü her bir parselin ihale saatine kadar TCDD Kars Gar Müdürlüğü’ne,

Sarıkamış İlçesi, Kazımkarabekir Mahallesi’nde bulunan taşınmazlar için ihalenin yapılacağı 01.12.2015 günü her bir parselin ihale saatine kadar TCDD Sarıkamış İstasyon Şefliği’ne,

Erzurum İli, Yakutiye İlçesi, İstasyon Mahallesinde bulunan taşınmazlar için ihalenin yapılacağı 02.12.2015 günü her bir parselin ihale saatine kadar TCDD Erzurum Gar Müdürlüğü’ne elden teslim edilecektir. Belirtilen tarih ve saatten sonra verilecek teklifler değerlendirilmeyecektir.

3 - TCDD Genel Müdürlüğü ihale işlemlerini 4046 sayılı Kanun çerçevesinde yürütmektedir. Özelleştirme İşlemleri 2886 sayılı İhale Kanunu ile 4734 sayılı Kamu İhale Kanunu’na tabi olmayıp, TCDD, ihaleyi yapıp yapmamakta, dilediğine yapmakta, teklif verme süresini belirli bir tarihe kadar veya bilahare belirlenecek bir tarihe kadar uzatmakta serbesttir.

4 - İhale dokümanları, Türkiye Cumhuriyeti Ziraat Bankası TR 89 0001 0021 1207 0385 5752 03 IBAN numaralı hesaba her bir parsel için 50,00 TL yatırılarak, üstünde teklif sahibinin adı veya unvanının da açıkça belirtildiği dekont karşılığında. TCDD Kars Gar Müdürlüğü’nden, Sarıkamış İstasyon Şefliği’nden ve Erzurum Gar Müdürlüğü’nden temin edilebilir.



Geri Dön