16 / 04 / 2024

Tcem Madencilik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tcem Madencilik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tcem Madencilik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Yunzhao Yang, Xıaozhao Wang, Yue Guoli tarafından 500 bin TL'lik sermaye ile 30 Mart'ta Zeytinburnu, Gökalp Mahallesi'nde kuruldu.



Tcem Madencilik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Yunzhao Yang, Xıaozhao Wang, Yue Guoli tarafından 500 bin TL'lik sermaye ile 30 Mart'ta kuruldu. 


Tcem Madencilik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; a.      Yer altı ve yer üstü maden ve tabii kaynakların mevcut kanunlara uygun olarak çıkartılması, işletilmesi,satın alınması ve kiraya verilmesi; b.      Maden arama ruhsatnamesi almak,maden aramak, işletme hakkı talep etmek,işletme ruhsatnamesi ve işletme imtiyazı olmak, devri kabil maden haklarını devir almak. c.       İlgili mevzuata riayet etmek koşulu ile her türlü maden, mermer, taş, kireç, kil, kömür ocakları işletmeciliği yapmak. d.      İlgili mevzuata riayet etmek koşulu ile şirket endüstriyel hammaddeleri, kil grupları,kaolen, diatomit, feldispot, kuars ve kuarsitler, talk, profilit, boroks, kalsit ve maden kapsamına giren tüm ürünlerin aranması, çıkartılması, işlenmesi, alımı satımı, ithalat ve ihracatını gerçekleştirmek. e.      İlgili mevzuata riayet etmek koşulu ile her türlü kesilebilir ve parlatabilir tüm taşlar; mermer, granit, diahaz, travarten, oniks, bozalt gibi taşların aranması, çıkartılması, işlenmesi, alım satımı, ithalat ve ihracatını gerçekleştirmek. f.       İlgili mevzuata riayet etmek koşulu ile her türlü yarı kıymetli ve kıymetli taşlar, opal, beril grupları, zümrüt, elmas, yakut, sipinel, agat ve ağaç agat tüm silis grubu taşların aranması, çıkartılması, işlenmesi. g.      İlgili mevzuata riayet etmek koşulu ile her nevi kömür ocaklar açmak, işletmek. h.      Kok kömürü, mangal kömürü, linyit kömürü alım satımı, ithalat ve ihracatını yapmak. i.       Yakıt olarak kullanılan her türlü orman ürünlerinden başta odun olmak üzere ve diğer türevlerinin alımı satımı, pazarlanması, ithalat ve ihracatını.



Geri Dön