18 / 04 / 2024

Tchibo Yılbaşı Sofrası temasını tanıttı!

Tchibo Yılbaşı Sofrası temasını tanıttı!

Tchibo, 11 Aralık Çarşamba günü tüm Tchibo mağazaları, Tchibo.com.tr ve 444 28 26 numaralı telefonla sipariş hattından satışa çıkaracağı “Yılbaşı Sofrası” temasıyla kusursuz yılbaşı sofraları vadediyor...



Tchibo’nun 11 Aralık’ta başlayacak “Yılbaşı Sofrası” temasında yer alan ürünler estetik oldukları kadar pek çok mutfak yardımcısı ürünle de pratik yemek yapma çözümleri sunuyor.

Temaya adını veren “Yılbaşı Sofrası”na özel ürünler arasında her işi gören mutfak yardımcıları, çelik tencere tava setleri; şarap-şampanya kadehleri ve aksesuarlar yer alıyor. Temanın en iddialı ürünlerinden biri ise 6 adet şarap şişesi kapasiteli ısı ayarlı şarap dolabı. Soğutucu malzemesi ve kompresörü olmadan soğutan, düşük titreşiminden dolayı çok sessiz çalışan ısı ayarlı şarap dolabı, dokunmatik tuşlu ve ön kısmı aynalı olarak tasarlanmış. Elektrikli tencere seçeneği de kadınlara olduğu kadar erkeklere de birbirinden leziz yemekleri en pratik şekilde pişirme imkanı sağlıyor. Çıkartılabilir cam kapağı sayesinde bulaşık makinesinde de yıkanabilme özelliğine sahip tencere aynı zamanda aşırı ısınmaya karşı korumalı.


Geri Dön