20 / 04 / 2024

TDUB Eğitim Akademisi Gayrimenkul Ekonomisi Eğitimi 10 Nisan'da!

TDUB Eğitim Akademisi Gayrimenkul Ekonomisi Eğitimi 10 Nisan'da!

Değerleme uzmanlarının çatı kuruluşu TDUB bünyesinde kurulan TDUB Eğitim Akademisi'nde Doç. Dr. Işıl Erol, 10 Nisan tarihinde katılımcılara gayrimenkul ekonomisi ve finansmanı konulu eğitim verecek.



Gayrimenkul değerleme uzmanlarının çatı kuruluşu Türkiye Değerleme Uzmanları Birliği (TDUB) bünyesinde kurulan TDUB Eğitim Akademisi'nde verilen mesleki eğitimler kapsamında, 10 Nisan 2016 Pazar günü 09:30-17:30 saatleri arasında "Gayrimenkul Ekonomisi ve Finansmanı" konulu katalog eğitimi düzenlenecek. İstanbul'da düzenlenecek olan eğitim, konunun önde gelen uzmanlarından Doç. Dr. Işıl Erol tarafından verilecek.


İlgili tüm kesimlere yönelik eğitim

Gayrimenkul değerleme uzmanları, bankaların konut kredileri birimleri, sermaye piyasası çalışanları, GYO ve GYO yatırımcılarına yönelik düzenlenen "Gayrimenkul Ekonomisi ve Finansmanı" eğitim programı kapsamında gayrimenkul piyasalarının önemi, güncel veriler ile küresel ölçekte gayrimenkul piyasaları, gayrimenkul piyasası ve Türkiye ekonomisi, gayrimenkul sektöründe mekan (kullanım) ve varlık piyasaları, gayrimenkul sisteminin mekan piyasası, varlık piyasası ve inşaat sektörü ile Türkiye gayrimenkul sektöründeki son gelişmeler ele alınacak. 


Birlik üyelerine yüzde 50 indirimin yapıldığı eğitime katılım bedeli KDV hariç 200 TL. Eğitime katılmak için başvuru formunun doldurularak, eğitim ücreti dekontu ile birlikte 1 Nisan tarihine kadar [email protected] adresine gönderilmesi gerekiyor.  



Geri Dön