25 / 04 / 2024

Tebernüş Kireçci, Hilmi Işıkören'le Online Emlak Seminerleri'nde!

Tebernüş Kireçci, Hilmi Işıkören'le Online Emlak Seminerleri'nde!

Hilmi Işıkören'in internet üzerinden canlı olarak yaptığı “Online Emlak Seminerleri”nde konuk konuşmacı Tebernüş Kireçci olacak



Emlak sektörünün önde gelen ismi Hilmi Işıkören’in kurucusu olduğu internet üzerinden canlı olarak gerçekleştirilen Türkiye’nin İlk ve Tek “Online Emlak Seminerleri” iş dünyasının önde gelen kişilerini konuk konuşmacı olarak almaya başladı. İlk konuk konuşmacı; Türkiye’nin ilk emlak editörü, ilk günlük haber programcısı, ilk emlak yatırım yazarı, Emlak Kulisi ve Havadan Emlak web sitelerinin sahibi Tebernüş Kireççi.

Hilmi Işıkören ve Tebernüş Kireççi, 12 Nisan, Perşembe saat 19:00 – 20:00 arasındaki “Gayrimenkul Projelerinde Lokasyona Göre Prim” başlıklı yeni online (canlı) emlak seminerinde projelerin özelliklerine ve lokasyonlarına göre prim potansiyellerini değerlendirecekler.    Uluslararası emlak markalarında üst düzey yöneticilik görevinin yanı sıra 15 yıldır yüzlerce emlak profesyonelini eğiten bu anlamda sektörün tek ismi Hilmi Işıkören "Online Emlak seminerleri bilginin özünü yurt içinde hatta yurt dışında ihtiyacı olan herkese kolayca ulaştırabilen canlı bir bilgi platformu. İlgi giderek artıyor ve yeniliklerle bu ilgiyi canlı tutmak istiyorum. Bu nedenle seminerlere iş dünyasının önde gelen isimlerini konuk almayı doğru buldum. İlk isim hiç tereddütsüz Sn. Tebernüş Kireççi oldu. İlk ve farklı olmayı çok seven ve başaran sektörün önde gelen ismi Tebernüş Kireççi’nin derin bilgi ve deneyimi ile çok merak edilen bir konunun özünü online (canlı) emlak seminerimizde inceleyeceğiz. Projelerin özelliklerine ve lokasyonlarına göre prim potansiyelleri konusu ile başlayacak olan “konuk konuşmacı” yeniliğimiz sonraki seminerlerde de devam edecek. Yoğun iş ortamında vakit bulamayan herkes için bilginin özüne en hızlı, en kolay ve en ekonomik şekilde ulaşmanın yolu Online Emlak Seminerleridir.” diye açıklama yaptı.   "Gayrimenkul Projelerinde Lokasyona Göre Prim" isimli beşinci online (canlı) emlak semineri 12 Nisan, Perşembe akşamı 19:00 - 20:00 saatleri arasında canlı olarak internet üzerinden gerçekleştirilecek. Kişi başı katılım bedeli 50 TL + KDV olan online (canlı) emlak seminerine kayıt ve detaylı bilgi için www.isikoren.com adresini ziyaret edebilirsiniz.   İnternete bağlı bir bilgisayarla hızlı ve kesintisiz yayın kalitesi sayesinde Türkiye'de ilk defa aynı anda yüzlerce kişi ister ofisinden, ister evinden online seminerlere kolayca katılabiliyor. Güçlü ve benzersiz içeriklerden oluşan "Online Emlak Seminerleri", özellikle iş saatleri dışındaki saatlerde herkesin rahatça katılmasına olanak sağlıyor. Ortalama bir saat süren seminerlerin sonunda katılımcılar canlı olarak sorularını sorabilirken, her seminer sonunda katılımcılara elektronik sertifika ile katılım belgesi ve seminer notları veriliyor.  Online Seminer Kayıt Formu İçin Tıklayın!   


Geri Dön