24 / 04 / 2024

TED Denizli Koleji açıldı!

TED Denizli Koleji açıldı!

TED Denizli Koleji, eğitim ve öğretime başladı. TED Denizli Koleji Yönetim Kurulu Başkanı Prof. Dr. Hasan Kazdağlı, ülke sorunlarına duyarlı, yaratıcı çözümler sunan, özgüveni yüksek öğrenciler yetiştirmek için çaba göstereceklerini söyledi.




Türk Eğitim Derneği (TED) Denizli Koleji, eğitim ve öğretime başladı. TED Denizli Koleji Yönetim Kurulu Başkanı Prof. Dr. Hasan Kazdağlı, ülke sorunlarına duyarlı, yaratıcı çözümler sunan, özgüveni yüksek öğrenciler yetiştirmek için çaba göstereceklerini söyledi. TED Genel Başkanı Selçuk Pehlivanoğlu; Denizli Valisi Abdülkadir Demir, Pamukkale Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Hüseyin Bağcı, Denizli Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Ali Değirmenci, Milli Eğitim Müdürü Mahmut Oğuz ve çok sayıda öğrenci velisinin katıldığı törenle eğitime başlayan TED Denizli Koleji'nin 21. yüzyılın taleplerini karşılayacağını ifade etti. 

Pehlivanoğlu, "Türk Eğitim Derneği olarak 31 okulumuzda, üniversitemizde ve tüm yaygın eğitim hizmetlerinde önce insan yetiştirmeye odaklanıyoruz" dedi.


Yeni Asır


Geri Dön