16 / 04 / 2024

TEDAŞ'ın gayrimenkul ihalesinde teklifler alındı!

TEDAŞ'ın gayrimenkul ihalesinde teklifler alındı!

Özelleştirme idaresi Başkanlığı (OIB), İstanbul ve Kütahya'daki bazı gayrimenkullerin özelleştirilmesi kapsamında gerçekleştirilen nihai pazarlık görüşmelerini tamamladı. İhalelere ilişkin nihai sonuç, ÖİB tarafından önümüzdeki günlerde açıklanacak...




ÖIB, İstanbul ve Kütahya'daki bazı gayrimenkullerin özelleştirilmesi kapsamında gerçekleştirilen nihai pazarlık görüşmelerini tamamladı. 


Özelleştirme idaresi Başkanlığı (OIB), istanbul ve Kütahya'daki bazı gayrimenkullerin özelleştirilmesi kapsamında gerçekleştirilen nihai pazarlık görüşmelerini tamamladı. 


ÖİB'nin alınan bilgiye göre, nihai pazarlık görüşmeleri sonucunda, Türkiye Elektrik Dağıtım AŞ (TEDAŞ) adına kayıtlı İstanbul'un Beyoğlu ilçesinde bulunan toplam 62,50 metrekare yüzölçümlü ticaret alanı imarlı gayrimenkuller için en yüksek teklif 785 bin lira ile Selim Çetinkaya tarafından verildi. 


Yine TEDAŞ'a ait Kütahya'da bulunan 109 metrekare yüzölçümlü konut alanı imarlı gayrimenkul için en yüksek teklifi ise 5 bin 200 lira ile Ömer Ali Yördem verdi. Maliye Hazinesi adına kayıtlı İstanbul'un Küçükçekmece ilçesinde bulunan 21 bin 288,49 metrekare yüzölçümlü prestij hizmet alanı imarlı gayrimenkul için ise en yüksek teklif, 99 milyon 150 bin lira ile Zirve İnşaat Sanayi ve Ticaret Ltd. Şti-Mese İnşaat Turizm Sanayi ve Ticaret Ltd. 

Şti. Ortak Girişim Grubu tarafından verildi. 


İhalelere ilişkin nihai sonuç, ÖİB tarafından önümüzdeki günlerde açıklanacak.


Hürses


Geri Dön