20 / 04 / 2024

Tekfen Emlak Geliştirme Cityscape Global yerini aldı!

Tekfen Emlak Geliştirme Cityscape Global yerini aldı!

Dünyanın gayrimenkul alanındaki en önemli etkinliklerinden Dubai Cityscape Global 2014 Fuarı, Tekfen Emlak Geliştirme’nin yeni projesi; Hayatımın Evi Projesi’ni ağırlıyor. Tekfen Emlak Geliştirme Cityscape Global yerini aldı.



21-23 Eylül tarihleri arasında açık olacak fuarda Tekfen Emlak Geliştirme, Hayatımın Evi Projesi (HEP)’i Körfez yatırımcılarına tanıtacak.


HEP İSTANBUL (Hayatımın Evi Projesi) İstanbul’un son dönemdeki gözde yatırım bölgesi Esenyurt’ta hayata geçiriliyor. E-5 ve TEM bağlantı yolunun kesiştiği vadinin tam ortasında, üçüncü havalimanına ve üçüncü köprü bağlantılarına oldukça yakın bir noktada yer alan Hayatımın Evi Projesi, merkezi konumuyla dikkat çekiyor.


Lokasyonunun yanı sıra “hayatının evine” sahip olmak isteyenlere sunacağı yaşam standardı, fonksiyonellik, kalite ve sosyal olanaklarla fark yaratacak olan proje, kendilerini farklı ve özel hissetmelerini sağlayacak.


1424 konut ve 25 ticari ünitenin yer aldığı yer aldığı projede sosyal alanlar ve geniş yeşil alanları ile dikkat çekiyor. 70-260 m2 arasında değişen evlerin satış fiyatı 95.000 $’dan başlayan fiyatlarla satışa sunuldu.



Geri Dön